Вие търсите: Купувам имоти, Александър Тодоров
Купувам хубав, тристаен апартамент, в нов жилищен комплекс, разположен на тихо място в източните квартали. Сградата да е с представителни общи части и да има задължително асансьор и гаражи.
Търся за мой клиент2-стаен апартамент в Южни райони: Бъкстон, Павлово, Борово, Манастирски ливади. Може и панелно строителство.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в кварталите близо до центъра - Зона Б-5, 18 и 19, Южни райони. За предпочитане завършен.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в района на Младост, колкото може по-близо до някоя от метростанциите.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в идеалния център на града. Разглеждат се предложения само от старото строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Овча купел. Имотът да се намира в близост до спирки на градския транспорт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в източните и южни райони. Да е на комуникативно място, в близост до университети и спирки на обществен транспорт.
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент в южната и централната част на града. С приоритет разглеждаме имоти в кварталите Кръстова вада, Лозенец, Овча купел, Манастирски ливади.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в квартал Овча купел. Сградата да е тухлена, с добре поддържани общи части.
Търся за мой клиент 2- СТАЕН апартамент в районите Младост 1, 1А, 2, 3, 4, Мусагенцица, Полигона. В близост до метростанция.
Търся да закупя магазин с хубава витрина, на партерен етаж, в идеалния Център. Помещението може да има самостоятелен санитарен възел, но не е задължително.
Купувам 2-стаен или 3-стаен апартамент в Студентски град, около Зимния дворец. Апартаментът може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент. Разглежда във всички райони. Предпочита да бъде със застроена площ около 55 кв. м и цена - до 60 000 евро.
Имам клиент, който търси да закупи апартамент в Люлин 4, без нужда от голям ремонт, готов за ползване.
Търся за мой клиент малък апартамент тип гарсониера, по възможност с отделна кухня в Южни райони. Може да бъде и в строеж.
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция офис в гр. София, да има човекопоток, около 40 кв. м, до 31 000 евро.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в кв. Бояна. Сградата трябва да е ново строителство с Акт 16.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН в затворен комплекс в района на кв. Бояна и кв. Лозенец. Разглежда и други квартали в южните райони на София. Предпочита ново строителство. Разглежда обзаведени и необзаведени.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Имам клиент, който търси 2-СТАЕН апартамент в Южни райони. Няма конкретни изисквания към имота - разглежда и такива, които са за ремонт. На разположение съм за допълнителна информация.