Вие търсите: Купувам имоти, Наталия Пенчева
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за мой клиент парцел за построяване на малка жилищна кооперация в кварталите Кръстова вада, Манастирски ливади и център.
Купувам Парцел, кв. Витоша, ЦЕНА около € 100 000
Имам клиент, който търси за закупуване парцел в кв. Витоша, подходящ за построяване на еднофамилна къща.
Имам клиент, който апартамент с 3 спални в сграда тухлено строителство след 2000 година. Желателно е да е с довършителни дейности и да не се нуждае от ремонт.
Имам клиент, кото търси да купи двустаен апартамен в кв. Мусагеница. Задължително тухла, след 2006 година, завършен, може и обзаведен.
Купувам Къща, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 290 000
Имам клиент, който търси за закупуване на къща в кв. Горна баня. Достъпът да е по асфалтирана улица и да се живее целогодишно.
Имам клиент, който търси да купи 3-стаен апартамент в южни райони. Ново строителство, завършен с настилки.
Имам клиент, който търси да купи парцел за построяване на складова база. Предимство е да има голямо лице на асфалтирана улица. Комуникациите да са в близост.
За мой клиент инвеститор, търся парцели за закупуване или за обезщетение за построяване на жилищна сграда. Възможно РЗП от 1500 до 3000 кв. м. Предпочитани райони са източни и южни.
Имам клиент, който търси да закупи тристаен апартамент, ново строителство в кв. Кръстова вада. Може на шпакловка и замазка и с довършителни дейности.
Купувам Парцел, кв. Бояна, ЦЕНА около € 550 000
Имам клиент, който търси за закупуване на парцел в кв. Бояна. Достъпът да е асфалтов път. Да е равен, ако има денивелация да е лека. Предимство е да има виза.
Имам клиент, който търси за закупуване на урегулиран поземлен имот в кв. Малинова долина. Да има партиди за ток, вода и канал в близост.
Инвестиционна компания търси за закупуване парцел с правилна форма в кв. Малинова долина с площ от 5 000 до 10 000кв. м.
Купувам Парцел, Център, ЦЕНА около € 400 000
Имам клиент, който търси за закупуване на парцел в центъра на града. Предимство е ако има виза. Може и частично обезщетение.
Имам клиент, който иска да закупи малък парцел за построяване на къща в района на кв. Република.
Търси да закупи парцел за строеж на еднофамилна къща, в кварталите на Банк или с. Балша или друго красиво и добре уредено село. Предпочитам да е на височина, с панорама и лека денивелация. Да не е по ...
Купувам урегулиран поземлен имот (парцел), подходящ за жилищно строителство с допустимо РЗП от 2000 до 5000 кв. м. Парцелът да е равен, с голямо лице на улица и да има всички комуникации - ток, вода, ...
Търся за мой клиент магазин в широк Център, Лозенец или Изток, на място със засилен човекопоток. Магазинът ще се използва за продажба да козметика. Трябва да има витрина.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот (УПИ) в южните райони на града. Парцелът да е с площ между 250 и 400 кв.м. Ще се използва за построяване на еднофамилна къща.
Имам клиент, който търси за закупуване малка къща на разстояние 25 км от града. Предимство е да не е за ремонт.