Вие търсите: Търся под наем имоти, Венета Янева
Лукс имот
С обзавеждане
Сама жена търси да наеме апартамент с една или спални около ул. Богатица в кв. Лозенец. Задължително условие - подземен или покрит гараж.
Сам мъж наема студио, таванско помещение или малък апартамент в по-централните райони на София. Опция са Манастирски ливади и Кръстова вада.
С обзавеждане
Работя с клиент който наема апартамент в кв. Лозенец, в идеалния случай около ул. Златовръх и Семинарията. Вариант 2 - около бул. Джеймс Баучер. Ако е с една спалня до 450 евро.
С обзавеждане
Сам мъж наема апартамент в посочените райони. Би разгледал и предложения за други квартали. Обзаведен и оборудван.
С обзавеждане
Работещ мъж наема голям апартамент в посочените райони, задължително с гараж. Предпочита да наеме за три месеца, след което месец за месец, защото пътува чество в чужбина.
С обзавеждане
Клиент, който е живял две години в Белгия, наема двустаен апартамент в центъра или Лозенец. За предпочитане с отделна кухня.
С обзавеждане
Семейство с малко дете наема апартамент с две спални в посочените райони. Задължително в нова сграда.
Сам мъж, наема едностаен или двустаен апартамент в централните части на София. Работи на постоянен трудов договор. Търсенето е спешно.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в посочените райони. Предпочита в кв. Борово и да бъде над 4 етаж.
Семейство с едно дете наема апартамент с две спални около бул. Черни връх в Лозенец. С опция за паркомясто или гараж. По възможност по-луксозно обзавеждане.
С обзавеждане
Само момче от Гърция наема двустаен апартамент в центъра на София, около НДК и по възможност по близо до Медицинска академия.
С обзавеждане
Семейство с едно дете наема тристаен апартамент в посочените квартали или Манастирски ливади. Предпочитат с ново обзавеждане.
С обзавеждане
Сама жена наема апартамент в района на бул. Черни връх и бул. Евлоги и Христо Георгиеви. Работи в района на хотел Хемус.
С обзавеждане
Мои клиенти, които са чуждестранна фирма, търсят да наемат апартамент с две спални в кв. Лозенец. Бюджетът е до 650 евро. Разглеждат се само обзаведени жилища.
С обзавеждане
Клиент на агенцията, котйо е студент от Италия наема студио или двустаен апартамент в района на Медицинска академия. Бюджетът е до 350 евро.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент под наем в гр. София. Предпочита района на Централна гара и ж.к. Младост. Жилището трябва да е обзаведено и оборудвано.
С обзавеждане
Семейство с две деца (7 и 9 г) наема тристаен апартамент в центъра или Лозенец. Търсенето е спешно. Опция за паркомясто или гараж би била предимство.
С обзавеждане
Работеща двойка наема апартамент в централните части на София или около удобна спирка на транспорт - метро, трамвай. Жилището им трябва от началото на ноември.
С обзавеждане
Трима студенти наемат апартамент с две или три спални около бул. Васил Левски. Учат медицина - шеста година.
С обзавеждане
Семейство от двама души наема апартамент с две спални в идеалния център на столицата. Търсят над 90 кв. м. Ако е над 2 етаж, сградата трябва да бъде с асансьор.