Вие търсите: Търся под наем имоти, Венета Янева
Очаквайте скоро тази оферта да бъде обявена официално. В момента изясняваме всички параметри и условия по предлагането на имота. Възможни са промени в публикуваните данни. За предварителна информация, ...
Очаквайте скоро тази оферта да бъде обявена официално. В момента изясняваме всички параметри и условия по предлагането на имота. Възможни са промени в публикуваните данни. За предварителна информация, ...
Сам мъж от Полша наема двустаен апартамент в по-централните райони на София. По възможност с гараж или паркомясто. Пристига в началото на март.
Работя с клиент, който наема помещение за бързо хранене в центъра на София. Търговската част да е около 50 м. Разработва иновационен за страната ни проект.
Работя с клиент, който търси да наеме (или закупи) офис с три помещения в посочените райони. Трябва да бъде в бизнес сграда, но извън рамката на Бизнес парк София.
Търся за мой клиент, тристаен апартамент близо до медицински университет. Да е луксозен и добре обзаведен.
Семейство от Швеция (мъжът е лекар) наема апартамент с една или две спални в кв. Витоша. Двама души и куче - порода пекинез. Задължително с асансьор и гараж или паркомясто. Разглеждат предложения и на ...
Младо семейство от Испания наема тристаен апартамент в района на Мол Парадайс - Хладилника или Кръстова вада. За предпочитане близо до мола. Обзаведен.
Препоръчан клиент наема двустаен апартамент, съвременно обзаведен в източните райони на София. Задължително условие - паркомясто или гараж.
Клиент на агенцията наема помещение подходящо за продажба на електронни цигари в центъра на София. Задължително условие - улицата да има човекопоток.
Търся помещение подходящо за шивашки цех във всички части на Овча купел. Минимум 170 кв.м, с един или два офиса и възможност за складиране.
Сам мъж наема малък апартамент - студио, гарсониера, двустаен в района около кв. Славия и частите на Овча купел. Без претенции за обзавеждане, но ако може да е на по-нисък етаж.
Семейство наема тристаен апартамент с паркомясто и хубаво обзавеждане. Предпочитан район - до парк или с градинка около сградата.
Сам мъж (работещ) с малко куче наема апартамент в Борово или близките квартали. Търсенето е спешно. Предпочиита по-нисък етаж.
Сам мъж от Франция (говори български), който работи в IT сферата наема едностаен или двустаен апартамент в кв. Борово или Манастирски ливади. Възможно по-близо до Мол България.
Работя с клиенти, голяма верига заведения, за които търся имоти подходящи за ресторанти в центъра на София, но гледаме и други райони.
Работя с клиент, който наема офис в представителна сграда на удобна локация (възможност за градси транспорт) в София. Идеален вариант - голямо помешение, заседателна зала и директорски кабинет. Може да ...
Семейство наема тристаен апартамент в посочените райони и Манастирски ливади. В последните две години са живели в чужбина.
Клиент на агенцията наема имотът със статут на медицински кабинет. Трябва да е с два кабинета, приемна и манипулационна.
Търся за клиенти помещение под наем за производство на хранителни продукти. В индустриалните зони на града или в селата около София.