Вие търсите: Търся под наем имоти, Аделина Къндева
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Работя с клиент който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в комплекс Лилия в жк Младост 4, задължително с паркомясто или гараж.
Работя с клиент който търси да наеме обзаведен четиристаен апартамент в района на бул. България. Предпочита да е в затворен комплекс и с гараж.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец. Предпочита да е в близост до метростанция.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Изток или Изгрев. Предпочита в близост до метростанция.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Математическата гимназия или около ИСУЛ.
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец. Предпочита в близост до метростанция.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. Предпочита да е в близост до метростанция.
Мой клиент търси да наеме магзин в топ центъра на София. Предпочита бул. Витоша, ул. Граф Игнатиев или ул. Раковска в търговската й част.
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Дървеница или Мусагеница. Предпочита в близост до метростанция.
МОй клиент търси да наеме помещение, което да става за производствена дейност, да има възможност за паркиране около него.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Изток, Младост, Редута. Може и около НДК.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. За предпочитане с паркомясто или гараж.
Мой клиент търси да наеме обзаведен едностаен апартамент в района на Дървеница, Мусагеница. Предпочита по-модерен стил.
Работя с клиент, който търси да наеме офис в офис-сграда в районите Изток, Лозенец, Младост и Център.
Мой клиент търси да наеме офис в района на квартал Младост. Важно условие е, да има възможност за паркиране. Бюджетът е до 1000 евро.
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец. Паркомясто или гараж не са задължителни.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Лозенец. Предимство е ако има гараж или паркомясто.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в кв. Лозенец. Предпочита да е с гараж или паркомясто.