Вие търсите: Търся под наем имоти, Аделина Къндева
С обзавеждане
Мой клиент търси да неме обзаведен двустаен апартамент в кв. Витоша. Възможно е да е от сграда в затворен комплекс. Бюджетът е до 350 евро.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в кв. Изток, в близост до метростанция. Разглеждат се оферти за обзаведени жилища.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен малък апартамент в района на Младост. За предпочитане да бъде до градинка или парк.
С обзавеждане
Мой клиенти, двойка от Великобритания, търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на бул. Дондуков.
Магазин, ж.к. Стрелбище, ЦЕНА около € 350
Мой клиент търси да наеме кафе-сладкарница в района на кв. Стрелбище. С приоритет гледаме имоти около Южния парк и с човекопоток.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в затворен комплекс и с паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Мой клиенти, семейство с две деца, търсят да наемат тристаен обзаведен апартамент в кв. Изток. Предпочитат да бъде в близост до метростанцията.
С обзавеждане
Работя с клиенти, които искат да наемат три или четиристаен апартамент в долен Лозенец. Предпочитат карето под Свети Наум до бул. Евлоги Георгиев, в близост до 120 у-ще.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис в района на квартал Младост. Важно условие е, да има възможност за паркиране. Бюджетът е до 1000 евро.
Магазин, ж.к. Стрелбище, ЦЕНА около € 350
Мой клиент търси да наеме помещение в близост до Южния парк. За магазин за фрешове и пакетирани храни.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец или кв. Кръстова вада. По възможност, да има удобна метростанция в близост.
С обзавеждане
Работя с клиент, които иска да наеме обзаведена къща в района на Симеоново, Драгалевци и Бояна. Имотът трябва да разполага с поне три спални.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен апартамент в района на Младост. Предпочита по-модерен стил на обзавеждане.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен апартамент в района на кв. Витоша. С приоритет гледаме жилища около бул. Симеоновско шосе.
Без обзавеждане
Работя с клиент, който търси помещение за провеждане на индивидуални тренировки. По възможност с поне 40 кв. м основно помещение.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент в комплекс Витоша парк, Манастира или в близост до София Ринг Мол.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апатамент в района на Лозенец, предпочита да е в близост до метростанция или спирка на градски транспорт.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апртамент в района на кварталите Симеоново, Драгалевци и Бояна. Предпочита да е с паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Руско семейство търси да наеме напълно обзаведено жилище в района на кв. Младост или Оборище. Съобразяват се с училище.
С обзавеждане
Рабятя с клиент, който търси да наеме обзаведен апартамент, в близост до метростанция. Бюджетът е до 350 евро.