Вие търсите: Купувам имоти, Красимир Дердов
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за свой клиент двустаен апартамент в град Созопол, близко до плаж, възможно в комплексите около града.
Мой клиент, български гражданин търси да закупи студио или двустаен апартамент на южното българско Черноморие, по възможност с гледка море. Желателно е да бъде подходящ за инвестиция и лесно и бързо отдаване ...
БЕЗ КОМИСИОНА
Двустаен апартамент, гр. Созопол, ЦЕНА около € 60 000
Търся за свой клиент двустаен апартамент в град Созопол, за отдих и отдаване под наем на туристи. Може апартаментът да е и в комплекс с такса обслужване.
Търся тристаен апартамент в гр. Созопол, близо до плаж, с възможност за отдаване под наем на туристи.
БЕЗ КОМИСИОНА
Едностаен апартамент, гр. Созопол, ЦЕНА около € 30 000
Търся едностаен апартамент в гр. Созопол близо до плаж, за летен отдих и отдаване под наем на туристи. Може апартаментът да бъде в комплекс с такса обслужване. Ако е на по-висок етаж е задължително наличието ...
БЕЗ КОМИСИОНА
Двустаен апартамент, гр. Созопол, ЦЕНА около € 60 000
Търся за свой клиент двустаен апартамент в Новия град Созопол, без Буджака. Желателно е да е близко до плаж. Гледката море е предимство.
БЕЗ КОМИСИОНА
Двустаен апартамент, гр. Созопол, ЦЕНА около € 50 000
Търся за свой клиент двустаен апартамент в град Созопол, без такса подръжка, с гледка море, за целогодишно ползване, близко до плаж.
Лукс имот
Търся за свои клиенти двустаен апартамент в град Созопол, по възможност с гледка море и близко до плаж. Без такса обслужване. Разглеждаме вариант и тристаен апартамент.
Търся за свой клиент двустаен апартамент в к-с Грийн Лайф, Созопол, или в друг подобен комплекс в близост до хубав плаж, с възможност за отдаване на апартамента под наем.
Търся за свой клиент двустаен апартамент в жилищна сграда без такси обслужване, за постоянно живеене в град Созопол
БЕЗ КОМИСИОНА
Тристаен апартамент, гр. Созопол, ЦЕНА около € 85 000
Търся за свой клиент апартамент с две или с три спални. Страдата да е близко до плаж, разглежда предложения и в комплекс с малка такса обслужване.
БЕЗ КОМИСИОНА
Тристаен апартамент, гр. Созопол, ЦЕНА около € 100 000
Търся за свой клиент тристаен апартамент с гледка към морето. Разглежда предложения и в комплекс с контролиран достъп.
Търся за своя клиентка къща в блозост до морето, на разстояние не повече от 50 км., за цеогодишно ползване. Без такси обслужване.
БЕЗ КОМИСИОНА
Двустаен апартамент, гр. Созопол, ЦЕНА около € 50 000
Търся за своя клиентка двустаен апартамент в жилищна сграда без такса обслужване в Новия град Созопол, по възможност с гледка море.
БЕЗ КОМИСИОНА
Къща, гр. Созопол, ЦЕНА около € 115 000
Търся за свой клиент къща в гр. Созопол с гледка към морето, за целогодишно ползване, може да бъде в комплекс, близко до море и плаж.
БЕЗ КОМИСИОНА
Двустаен апартамент, гр. Созопол, ЦЕНА около € 56 000
Търся за свой клиент, немски гражданин, апартамент с една спалня в гр. Созопол. Предпочитаното жилище трябва да е с довършителни работи, хубаво обзавеждане и да не е на партерен етаж. Разглеждаме сгради ...
БЕЗ КОМИСИОНА
Двустаен апартамент, гр. Созопол, ЦЕНА около € 45 000
Купува двустаен апартамент в гр. Созопол. Жилището да е с обзавеждане, без нужда от ремонт и подходящо за целогодишно ползване.
Търся за свой клиент двустаен апартамент по Южното Черноморие. Близко до плаж, гледката море не е задължителна. За целогодишно ползване.
БЕЗ КОМИСИОНА
Двустаен апартамент, гр. Приморско, ЦЕНА около € 30 000
Търся за свой клиент двустаен апартамент на южното Черноморие, в жилищна сграда без такси обслужване, близко до плаж.