Вие търсите: Купувам имоти, Красимир Дердов
Търся за свой клиент двустаен апартамент по българското Черноморие. Желателно е без такси за обслужване и предложения в комплексите на к.к. Слънчев бряг.
Купувам Етаж, община Айтос, ЦЕНА около € 70 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся малък парцел в близост до морето подходящ за караванен туризъм. Вода и електриччество до границите на парцела са предимство.
Купувам Къща, гр. Созопол, ЦЕНА около € 160 000
Търся за свой клиент къща в старата чяст на град Созопол. Може да е за ремонт, необзаведена. Гараж или паркомясто са предимство.
Търся за свой клиент парцел за жилищно строителство на еднофамилна сграда, близко до морето. Възможно е закупуването на едностаен или двустаен апартамент на изгодна цена.
За мой клиент, български гражданин, търся тристаен апартамент в комплекс близо до плажа. Наличието на басейн и гараж е предимство.
Търся за свой клиент дву или тристаен апартамент близко до плаж, с гледка море и басейн. Предпочитания към по-големите и добре уредени комплекси.
Търся да свой клиент тристаен, обзаведен апартамент в град Созопол. Да няма нужда от ремонт. Гледката море и близост до плаж са предимство.
Търся да закупя двустаен апартамент в град Созопол с гледка към морето. Да се намира в жилищна сграда или в малък и тих комплекс с ниска такса поддръжка.
Мой клиент търси да закупи апартамент с една или с две спални в района на плаж Хармани, в близост до ул. Одеса или стария град.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в к-с Созополи Хилс. Разглеждат се както обзаведени, така и необзаведени жилища.
Търся за мой клиент къща в село в Бургаска област. Селото да е с училище, да е близо до града. Трябва да има 4 спални. Предимство е, ако е обзаведена и не се нуждае от ремонт.
Купувам Хотел, община Бургас, ЦЕНА около € 185 000
Купувам семеен хотел с двор и битов ресторант близо до централнен плаж, в курорти около град Бургас.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН партерен апартамент в град Созопол, недалеч от центъра на града и от магазини. Наличието на прилежащ двор е предимство.
Търся за мои клиенти три- или четиристаен апартамент с хубав изглед море, по южното Черноморско крайбрежие. Предимства - близост до плаж, последен етаж, покривна тераса.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН в гр. Созопол. Имотът може да е със статут на ателие, до 25 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в село Лозенец, област Бургас. Разглежда предложения с цена до 20 000 евро.