Вие търсите: Купувам имоти, Деница Христова
Търся за клиент на Мирела малък апартамент готов за нанасяне. Разглеждат се предложения в цяла София. Важно е сградата да е завършена.
Мой клиентът търси 3-стайни или 4-стайни апартаменти в кв. Драгалевци или кв. Бояна. Иска жилището да се намира на партер и да разполага със собствен двор. Гледа и завършени сгради с Акт 16 и такива в ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в областта на ж.к. Бъкстон и южните райони на София. Клиентът търси възможност за разсрочено плащане и бюджетът е около 80000-90000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси двустаен апартамент в посочените райони на гр. София. Етажът на жилището да е между 2-ри и 7-ми, като не се разглеждат нито първи, нито последен етаж. Може ново строителство с Акт ...
Клиент на агенцията търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент в нова тухлена сграда, която може да е в начален етап на строеж. Предпочитан район е около бул. България, бул. Тодор Кабалешков и ул. ...
Търся за мой клиент двусатен или тристаен апартамент в кв.Иван Вазов или Оборище. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до парка Заимов и Южния парк.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в сграда ново тухлено строителство. С приоритет ще се разглеждат оферти в района на бул. Симеоновско шосе.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Слатина. Разглежда ново строителство, задължително с или пред АКТ 16. и евентуално с възможност за закупуване на паркомясто или гараж.
Търся парцел за клиент в кв. Суходол, кв. Княжево или кв. Горна Баня. Трябва да е подходящ за автосервиз и да в близост до главен път/булевард.
Търся за мой клиент магазин в центъра на град София. Паркомясто би било предимство. Разглежда до първи етаж.
Търся за мой клиент, четиристаен, може и многостаен апартамент, в идеалният център на град София. Няма предпочитание за етаж.
Клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в кв. Драгалевци, с разрешение за ползване.
Клиентът търси 3-стаен апартамент в района на к.к. Св. св Константин Елена. Да е в тухлена сграда с АКТ 16. Може да е на шпакловка и замазка.
Търся за мой клиент едностайно жилище, тип гарсониера, в посочените райони. Бюджетът е 30000-35000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените квартали. Сградата трябва да е след 2000г и да има Акт 16. Апартаментът да не е на партерен етаж.
Мой клиент иска да закупи 3-стаен апартамент в ж.к Бъкстон и кв. Павлово. Търси сграда ново строителство. Може и да е в по-начален етап на строителство. Купува с кредит.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените квартали. Разглеждат се и сгради в строеж, но за предпочитане е апартаментът да е готов за живеене.
Наш клиент търси малък апартамент (може и ателие) в гр. София. Разглеждат се посочените квартали, като сградата трябва да е ново строителство и да е близо до спирки на градски транспорт или метро. Сградата ...
Мой клиент купува маломерен тристаен апартамент в кв. Гео Милев, близо до хотел Плиска. Разглеждат се сгради в начален етап на строителство. Апартаментът може да бъде и двустаен, с възможност за преустройство ...