Вие търсите: Купувам имоти, Бистра Димитрова
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда само идеален център.
Имам клиент, който търси да закупи двустаен апартамент в кварталите Лозенец, Изток, Изгрев или в Център. Жилището може да е за ремонт, но сградата да е с добра фасада и общи части.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Лозенец, Иван Вазов или в централните райони на столицата. Предпочита по-ниските етажи. Жилището може да е за ремонт, важно е местоположението ...
Търся за мой клиент многостаен апартамент в района, който по възможност да е без обзавеждане. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до ул. Г. С. Раковски и бул. Сливница.
Купувам за наш клиент тристаен, четиристаен апартамент в централната част на град София. Имотът да е с голяма всекидневна - поне 50 кв. м. Спалните да са просторни и светли.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в изброените райони. С приоритет е Бояна. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на бул. Цариградско шосе, като приоритетно разглежда оферти в Редута, Гео Милев и Слатина.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в горната част на Лозенец или в Центъра около МОЛ София, който може да е за ремонт, но да не е на последен етаж и да е с бърз достъп от бул. Чернив ръх.
Имам клиент, който търси да закупи с цел инвестиция двустаен или тристаен апартамент в Лозенец в близост до пл. Журналист. Апартаментът може да се нуждае и от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централните райони, в района на ул. 6-ти септември. Основно изискване е в сградата да има асансьор, предпочитан етаж трети или четвърти.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в центъра, който да е в близост до спирки на обществен транспорт в района на ул. Опълченска и бул. Сливница. С приоритет ще се разглеждат обзаведени апартаменти.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в централната част на град София. Разглежда единствено в кв. Лозенец.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в района на кв. Лозенец, гр. София. Разглеждат се оферти от втори етаж нагоре, задължително с асансьор в сградата. Наличието на място за паркиране се счита за ...
Купувам за мой клиент офис или магазин в широк център ул. Одрин, бул. Христо Ботев, бул. Сливница и бул. Тодор Александров.
Търся за мой клиент тристаен апартамент във Витоша, Борово и ж.к. Студентски град. Имотът да се предлага с обзавеждане и да е след основен ремонт.
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в посочените райони на комуникативно място, с бърз достъп до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в центъра на град София, в района на Петте кьошета и НДК. За предпочитане имотът да е обзаведне, но се разглеждат и оферти на имоти нуждаещи се от ремонт. Покупката ...
Клиентът ми търси да купи тристаен апартамент в централната част на София. Да е с довършителни работи, без нужда от сериозен ремонт. Разглеждат се предложения и на партерен етаж.
Търся за мой клиент обзаведен едностаен апартамент или друго помещение, което може да не е със статут на жилище. Ще се разглеждат оферти само в Лозенец и на партерен етаж.