Вие търсите: Купувам имоти, Надежда Неделчева
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент апатамент в централните райони на столицата. Предпочетани са сгради строени през 50-те години, с високи тавани и просторни общи части. Ако имотът е на висок етаж, наличието на асансьор ...
Купувам за мой клиент едностаен апартамент, тухлено строителство с Акт 16. Разглежда предимно в източни райони на столицата. Задължително условие е имотът да е завършен до ключ. Обзавеждането е предимство. ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в централните части на столицата. Предпочитанията са за сграда след 2000г., но разглеждаме и предложения за по-стари сгради. Ако етажът е над 3-ти, то сградата ...
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент в централни райони на столицата. Клиентът ми купува за инвестиция. Разглеждат се предложения, както за ремонтирани апартаменти, така и за такива, които ...
Клиент търси да закупи тристаен апартамент в централните райони на столицата. Предпочита района около бул. Дондуков и ул. Г. С. Раковски. Предимство е наличието на гараж.
Мой клиент се интересува от покупка на апратамент с две стаи, за предпочитане в ж.к. Яворов. Местоположението на сградата да е по-близо до Борисова градина и Орлов мост, но в тихата част на квартала. ...
Търся за мой клиент къща в района на кв. Горна Баня. Държи да е монолитна, тухлено строителство, с достъпът до асфалтов път. Разглеждат се предложения в централната част и във вилната зона Горна Баня.
Мой клиент търси за закупи тристаен апратамент в центъралните райони на столицата. Предпочитанията са сградата е да стабилна и с добре поддържани общи части. Наличието на гараж е предимство.
Имам клиент, който търси да закупи тристаен апартамент в централните части на столицата. Разглежда предимно по-нови сгради. Наличието на гараж е предимство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за покупка къща, готова за обитаване в района или до 30 кв. от гр. София. Къщата да не се нуждае от ремонтни дейности. Парцелът може да не е голям.
Търси да закупи двустаен апатамент в център или широк център в гр. София. Предпочитанията са за местоположение близо до метростанция.
Мой клиент, който продаде недвижим имот търси да купи двустаен апратмент в посоччените райони. Има готовност за сделка, затова изискването му имотът да е с чисти документи.
Търся за клиент апартамент с една или две спални в района на бул. Дондуков до бул. Сливница. Задължително условие е да се продава и гараж към имота. Оферти без гараж не се разглеждат.
Мой клиент търси да закупи двустаен апаратамент в централните райони на гр. София, тухлено строителство. Апартаментът може да е за ремонт.
Търся за моя клиентка голям двустаен или тристаен тухлен апартамент в района на Младост 1 и Младост 2. Предпочита сградата да е завършена до ключ и апартаментът да не се нуждае от ремонт. Няма да ползва ...
Търся за покупка на къща в близост до гр. София /до 40км./, която да е подходяща за целогодишно ползване. Къщата да не се нуждае от основен ремонт. Не държим на голям парцел.
Търся за покупка апартамент с една спалня в тухлена сграда с Разрешение за ползва в посочените райони. Апартаментът може да е на шпакловка и замазка, но може и да е завършен до ключ. Клиентът ми е с осигурено ...
Търся за покупка на апартамент, ново строителство в централните части на столицата. Разрешение за ползване е предимство.