Вие търсите: Купувам имоти, Надежда Неделчева
Търся за мой клиент с чуждо гражданство от европейски съюз тристаен апартамент с гараж или паркомясто в центъра на столицата. Срок на предаване до есента на 2019г.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в идеален Център. Предпочитани етажи са средните, като ако е по-висок сградата трябва да има асансьор. Приоритетно се интересува от жилища в добро състояние.
Мой клиент търси да купи четиристаен или многостаен апартамент, подходящ за офис - между 200 и 250 кв.м. Да се намира в централната част на град София, на комуникативно място.
Търси 3-стаен в районите Младост 2, 3, 4 без първи етаж. С приоритет ще се разглеждат оферти за жилища, които се предлагат след основен ремонт и в близост до бул. Александър малинов и метростанциите.
Мой клиент купува 2-стен или 3-стаен апартамент в кв. Лозенец и Гео Милев. Предпочита по-висок етаж. Може обзаведен или необзаведен.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мои клиенти търсят да купят двустаен апартамент за интестиция в районите до бул. Симеоновско шосе, Околовръстен път, Мол Парадайс, тухлено ново строителство за предпочитане с акт 16.
Търся за мой клиент действащ магазин или търговски обект, с цел инвестиция. Разглежда в централните райони на град София.
Купувам за мой клиент апартамент с изложение юг, югоизток, югозапад. Непоследен етаж, да не е под покривна тераса, да е с лесна транспортна достъпност. Сградата да е с малко жилища.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в централната част на София. Предпочита ново строителство, но ще разглежда и старо. Апартаментът трябва да е с минимум две спални и да не е за ремонт.
Купувам за мой клиент апартамент в широкия център, на ул. Панагюрище, близо до ул. Г. С. Раковски и бул. Сливница.
Мой клиент търси да закупи апартамент в комплекс "Витоша Тюлип", дву или тристаен, по възможност с обзавеждане. Желателно е да има паркомясто или гараж.
Купувам за наши клиенти двустаен или тристаен апартамент в град София. Интересува се от конкретните квартали. Може както обзаведен, така и необзаведен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита идеален център. Бюджетът е до 130000 евро.
Търси да закупи апартамент с две спални в централните райони на столицата. Апартаментът може да е за ремонт, но не се прави компромис с разпределението. Стаите трябва да се с нормални размери.
Купувам апартамент с две или три спални в центъра на столицата. Предпочитан е районът около бул. Христо Ботев, бул. Македония, пл. Руски паметник. Клиентът ми е с осигурени средства, няма да използва ...
Търся за мой клиент къща или вила в област София. Разглежда всички райони, с изключение на Искърското дефиле. Бюджетът е до 60000 евро.
Мой клиент търси да закупи офис на комуникативно място в централната част на града. С приоритет разглеждаме кв. Лозенец.
Търся за покупка на двустаен апртамент, строителство ЕПК или Тухла в източните или южни райони на столицата. Апратаментът да не е за основен район. Клиентът ми е продал имот.
Търся за мой клиент къща в район с бърз достъп до столицата. Да не е за ремонт и да става за постоянно целогодишно ползване. Клиентът ми е с осигурено финансиране. Ще ползва ипотечен кредит.