Вие търсите: Купувам имоти, Надежда Неделчева
Резервиран
Къща, Хаджи Димитър, Подуяне, Левски, Суха река, ЦЕНА около € 150 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Парцел, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 150 000
Клиент търси да закупи парцел за еднофамилна къща в кв. Горна Баня в частта която е с изградена канализационна мрежа, прокарана газ и ток и вода в имота или в съседство на имота.
Търся за покупка на 1-стаен, подходящ за преустройство в 2-стаен или 2-стаен апратмент, който да не се нуждае от основен ремонт.
Парцел, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 120 000
Търся за покупка на УПИ в гр. Горна Баня подходящо за построяване на еднофамилна къща. Изискването е имотът да е с изрядни документи, да е на асфалтирана улица.
Търси равен парцел, подходящ за вилен имот, до 40 км. около София. Предпочита да е с построяка на него, за да използва партиди за ток и вода.
Къща, гр. Своге, ЦЕНА около € 20 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Може и за освежителен ремонт. Търси предимно в ж.к. Надежда
Имам клиент, който търси жилище с квадратура от 60 до 80 кв.м. в района на кв. Младост с цел инвестиция. Разполага със собствени средства, предлага бързо реализиране на сделка.
Клиентът ми търси да закупи апартамент с поне 2 спални в района на Бизнес парка. Предпочитани са завършени имоти. Разглеждаме и такива в строеж, които до края на годината ще имат Акт 16. Имаме интерес ...
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент или голяма гарсониера, за не повече от 45000 евро. Предпочитан район е ж.к. Надежда като приоритет е първа част.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент. Предпочитан район е Люлин. Разглеждат се предимно оферти на партерен етаж.
Търся за мой двустаен апартамент в центъра на град София, в района на паметника Васил Левски, парк Заимов, Докторска градина.
Търся помещение подходящо за магазин за промишлени стоки в посочените райони, може да е за основен ремонт, но за сметка на цената.
Офис, ж.к. Младост 2, ЦЕНА около € 300
Търся за клиенти помещение, подходящо за адвокатска кантора. По възможност да е довършено до ключ и готово за нанасяне.
Купувам за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Лозенец и района около пл. Журналист. Бюджетът е до 250000 евро.
Къща, кв. Требич, ЦЕНА около € 100 000
Моя клиентка търси да си закупи къща в квартал на София, която да е готова за живеене без нужда от основен ремонт.
Търсапартамент с една спалня в района на ж.к. Дианабад. Строителството може и да е панелно, но общите части да са поддържани. Апратамента да не се нуждае от основен ремонт.
Търся за покупка на тристаен апратмент с просторнти стаи в ж.к. Дружба. Строителство може де е ЕПК или тухла.
Тръся за покупка на апартамент с две спални в района на кв. Яворов, Оборище, Докторски паметник. Апартаментът може да е за ремонт, но сградата да е с добри и поддържани общи части.
Търся за мой клиент апартамент с две спални в тухлен асграда с разрешение за ползване. Наличието на гараж или паркомясто е задължително.