Вие търсите: Купувам имоти, Петя Лалова
Търся за мой клиент офис в района на кв. Гео Милев, със собствен вход. Държи да има възможност за поставяне на реклама. Бюджетът е до 35000 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в нова сграда, в района на кв. Слатина. Предпочита да има удобни спирки на обществен транспорт в района.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в тухлена сграда, която може да е пред Акт 16. Не разглежда първи етаж.
Имам клиент, за когото търся апартамент с две спални, ново строителство, в посочените райони. Предпочита по-висок етаж, да има панорамна тераса. За предпочитане е имотът да е на шпакловка и замазка. Ако ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в центъра. Разглежда, както ново така и старо строителство. Предпочита обзаведен и готов за живеене, а също така и за ремонт или на шпакловка и замазка. Не се интересува ...
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на Мостът Чавдар. Апартаментът може да бъде и за ремонт.
Търся за клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент, може и мезонет, в посочените райони. Разглеждаме с предимство жилища готови за нанасяне. По възможност да не е в ЕПК строителство и да има гледка.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент с добър инвестиционен потенциал в идеалния център на столицата. Изискванията са имотът да е в сграда с добре поддържани общи части. Нови довършителните ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в централната част на град София. Предпочита в сграда ново строителствоу ако е в стара тухлена сграда може и за ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент около 80 кв.м. в Южните райони, около Южен парк, МОЛ Парадайс, ПК Спартак. Трябва да е поне на 1-ви, надпартерен етаж, може и за ремонт.
Търся за мой клиент едностаен, двустаен апартамент в района ж.к. Яворов. Разглеждат се предложения на по-нисък етаж, без първи.
Търся за мой клиент магазин в ж.к. Слатина, на комуникативно място, близо до спирка на обществен транспорт. Клиентът ми е готов за бърза сделка, разполага с налични средства.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в посочените квартали на гр. София. Може тухла, панел и ЕПК. Разглежда предложения за обзаведени и необзаведени жилища, определяща е цената.
Мой клиент търси едностаен апартамент до метростанция, важно е да има балкон. Без партер и без последен. Без ново строителство.
Търся да закупя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в района на ИСУЛ. Може да е за ремонт, но с добро разпределение. Етажът няма значение.
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Предпочита централни и южни райони. Държи да е тухла. Разглежда и старо строителство. Бюджетът е до 130000 евро.
Частна обява
Тьрся да закупя самостоятелна кьща около София