Вие търсите: Купувам имоти, Петя Лалова
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси едностаен апартамент до метростанция, важно е да има балкон. Без партер и без последен. Без ново строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент с добър инвестиционен потенциал в идеалния център на столицата. Изискванията са имотът да е в сграда с добре поддържани общи части. Нови довършителните ...
Търся да закупя за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в района на ИСУЛ. Може да е за ремонт, но с добро разпределение. Етажът няма значение.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Купувам за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Предпочита централни и южни райони. Държи да е тухла. Разглежда и старо строителство. Бюджетът е до 130000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, може и по-старо тухлено строителство, без асансьор, до 100000 Е в Централни райони, кв. Оборище, Яворов, Изток и Изгрев. С налични средства е.
Частна обява
Тьрся да закупя самостоятелна кьща около София
Имам клиент, за когото търся апартамент с две спални, ново строителство, в посочените райони. Предпочита по-висок етаж, да има панорамна тераса. За предпочитане е имотът да е на шпакловка и замазка. Ако ...
Търся за клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент, може и мезонет, в посочените райони. Разглеждаме с предимство жилища готови за нанасяне. По възможност да не е в ЕПК строителство и да има гледка.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района, който да се предлага с обзавеждане. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до Южен парк. По възможност с паркомясто или гараж.
Мой клиент търси 3-стаен апартамент или етаж от къща, предпочита в кв. Редута. Разглежда ново и старо строителство, но да е запазено и да са поддържани общите части.
Частна обява
Купувам 3стаен апартамент или 2стаен с възможност за тристаен във всички посочени квартали. Предпочитам на шпакловка и замазка - тухла. На разумна цена на квадратен метър, затова може и партер.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, на добра локация, в посочените квартали. Разглежда предложения и на партерен етаж.
Търся за мой клиент добре обзаведена къща около 100 кв. м в област Самоков. Да има поне 3 спални. Достъпът да е по асфалтов път.
Купувам за мой клиент до ул. Гео Милев и бул. Шипченски проход. Желае в съседство да има жилищни сгради.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент. Предпочитан район е Люлин. Разглеждат се предимно оферти на партерен етаж.