Вие търсите: Купувам имоти, Теодора Райкова
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в южните райони на град София. Разглежда ново тухлено строителство.
Клиент търси да купи двустаен апартамент, който може да е разположен на етаж от къща, в центъра на град София. Да не е за основен ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с гледка към морето на пешеходно разстояние от плажа. С приоритет разглежда оферти в к-с Regina Mare.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Купува с цел инвестиция. Предпочита обзаведен, с паркомясто и отопление на газ.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София, ж.к. Люлин. Разглежда всякакъв вид строителство. Бюджетът е максимум 50 000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен апартамент в гр. Свети Влас. Да бъде в затворен комплекс, с басейн и добре поддържан.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените квартали. Разглежда вторичен пазар, с АКТ 16, среден етаж и с дов. работи.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, може тухла, панел и ЕПК. Може да е със статут на ателие. Плаща с кредит.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент в южните райони на град София и кв. Гео Милев и кв. Редута. Готов апартамент за нанасяне с мебели и след ремонт.
Мой клиент търси двустаен апартамент или студио в района на град Несебър, за целогодишно живеене, без такса поддръжка.
Мой клиент търси помещение в посочените райони, което да става и за живеене. Завършено, с АКТ 16, на шпакловка и замазка или с дов. работи.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в централната част на града. За предпочитане - кв. Оборище. Завършен, може и за ремонт.
Мой клиент търси помещение на партерно ниво в посочения район, с удобен достъп от бул. Цар Борис, в близост до ул. Генерал Суворов и бул. Тодор Каблешков
Мой клиент търси да купи апартамент в гр. Свети Влас. За инвестиция, има бюджет от 50000 евро. За предпочитане без такса поддръжка.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в идеалния център на гр. София. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на плаж Хармани. Предпочита нисък етаж, който да не е последен и по възможност жилището да се предлага с обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи обзаведен или необзаведен едностаен апартамент в горепосочените места. Разглеждат се имоти само без такса пъддръжка или минимална.
Търся за свой клиент къща в област Бургас, подходяща за целогодишно ползване. Имотът трябва да е в завършен вид, с качествени довършителни работи, със съвременно обзавеждане и с удостоверение за въвеждане ...
Купувам за мой клиент малък апартамент в изброените райони. Покупка с ипотечен кредит, разсрочено плащане.