Вие търсите: Купувам имоти, Красимира Димитрова
Лукс имот
Търся за мой клиент апартамент с цел инвестиция, желателно е да е с наематели или напълно обзаведен готов за отдаване. Близостта до метростанция е предимство.
Търся за мой клиент, апартамент в гр.Банкя, желателно е да е с гледка към природа. Жилището може да е с една или две спални.
Търся за мой клиент 1-стаен апартамент в поддържан вход, задължително с балкон тип лоджия и строителство след 1980 година. Желателно е да не се нуждае от ремонт и да е в близост до метро.
Търся за мой клиент жилище в район Оборище. Желателно е мястото да тихо. Задължително е да има три отделни помещения.
Търся за мой клиент, имот в идеален център. Желателно е входа да е поддържан. Жилището да има светлина и да е на пешеходно разстояние от НДК.
Търся за мой клиент жилище на изгодна цена и с добра локация. Наличието на обзавеждане е предимство.
Търся за мой клиент, апартамент с цел инвестиция. Жилището трябва да е с добра локация, отлични параметри и по възможност в близост до метростаниця. Клиента е с готовност за бърза сделка.
Търся за мой клиент апартамент с две спални. Желателно ново строителство с акт 16, но може и с предстоящ. Разглеждаме и оферти старо строителство в добре поддържана сграда и качествано построена.
Търся за мой клиент, гараж в нова сграда, задължително с Разрешение за ползване. Предпочитани микрорайони са 8, 4 и 5.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони. Бюджетът е до 60000 евро.
Търся за мой клиент едностаен апартамент с инвестиционна цел. Жилището трябва да е в близост до метростанция, да е на среден етаж и в добро състояние.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент ново строителство с Разрешение за ползване. Желателно е да е с довършителни работи и обзаведен.
Търся за мой клиент, апартамент в добро състояние и по възможност в близост до кв. Лагера. Без първи, без последен етаж и задължително вътрешен апартамент.
Търся за мой клиент, просторно и светло жилище в кв. Лозенец или близките райони. Желателно е да не се нуждае от ремонт и мястото да е тихо.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент в посочените райони. Желателно е блока да е поддържан и с добри общи части.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент в близост до метростанция. Задължително да е тухла и желателно да е с ТЕЦ.
Търся за мой клиент, жилище в посочените райони. Задължително тухла с акт 16, може 3-стаен или 4-стаен, задължително непреходен. Желателно е сградата да е с асансьор. Търсим просторни помещения и хубава ...
Търся за мой клиент, жилище в централните части на столицата. Задължително трябва да е в завършена сграда. Желателно е входа да е добре поддържан.
Тристаен апартамент, , ЦЕНА около € 140 000
Търся за мой клиент тристаен апартамент в източните райони. Апартаментът да не е на последен етаж. Сградата да е тухлена и да се намира близо до метростанция.
Мой клиент търси апартамент в град София, без крайните квартали. Разглежда предложения с цена до 45 000 евро.