Вие търсите: Купувам имоти, Красимира Димитрова
Търся за мой клиент жилище готово за живене, напълно обзаведено. Предпочитан район е около парк Заимов, но разглеждаме и предложения извън района.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на МИРЕЛА търси обзаведен или необзаведен, едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Люлин (от 2-10). Без предпочитание за етаж.
Търся за мой клиент къща в с. Рударци, Драгичево, Мърчаево или Владая. Може да е за ремонт или на груб строеж. Да има целогодишен достъп.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в добре поддържан вход, на комуникативно място, в западните райони. Близостта да спирки на градски транспорт или метро е предимство. Желателно е сградата да не е ...
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в комуникативната част на посочените райони. Желателно е имотът да е в добро състояние и в поддържан вход.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент, за предпочитане в кв. Редута, Слатина, Гео Милев или Център.
Мои клиенти търсят да закупят апартамент с две или три спални (може и етаж от къща). Предпочитани са районите в близост до центъра, като кв. Лозенец, кв. Иван Вазов, ж.к. Яворов, Докторски паметник и ...
Търся за мой клиент къща в гр. София, която да разполага с поне две спални, самостоятелен двор и възможност за паркиране.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Предпочита източни райони. Имотът може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент в нова сграда. Задължително е сградата да е от доказан строител. Спалнята трябва да е поне 12 квадратни метра, а дневната не по-малко от 20 квадратни метра.
Търся апартамент за продажба със следните изисквания: - до 100 000 евро (вкл. парко място) с/без ДДС - 2 спални и тераса към хола, 3 ти етаж и нагоре, с асансьор, апартамента да не е разположен до асансьорната ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда строителство след 2000 година, да не е първи или последен етаж и да има ТЕЦ.
Частна обява
Частна обява
Частна обява
Купувам 3-стаен апартамент или преустроен двустаен в гр. Русе.
Частна обява
Търся да закупя къща, задължително завършена, с ток, вода и целогодишен достъп по асфалтов.
Частна обява
Купувам двустаен апартамент в Барокови къщи в гр. Ловеч.
Частна обява
Търся къща или апартамент в центъра или близо до училище и детска градина
Частна обява
Търся двустаен апартамент в жк .Лъгът