Вие търсите: Купувам имоти, Красимира Димитрова
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в централната част на гр. София. Желателно е имотът да е на комуникативно място в близост до спирки на градски транспорт. Купува с цел инвестиция.
Търся за мой клиент апартамент задължително в Света троица. Желателно е да е за ремонт. Входа трябва да е добре поддържан.
Търся за мой клиент, апартамент в посочените райони. Задължително е сградата да е добре поддържана. Разглеждаме предложения и ново и старо строителство, но задължително с акт 16. Може да е за ремонт.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, задължително в сграда с акт 16. Желателно е да е в поддържана сграда и в добро състояние.
Търся за мой сериозен клиент, хубаво светло и топло жилище с благоприятно изложение в посочените райони. Близостта до парк е предимство.
Търся за мой сериозен клиент, хубав апартамент в сграда с разрешение за ползване. Желателно е да просторен и непреходен. С приоритет разглеждаме предложения с довършителни работи.
Търся за мой клиент, жилище в сграда с разрешение за ползване. Задължително условие е мястото да е комуникативно и общите части да са добре поддържани.
Търся за мой клиент едностаен апартамент с инвестиционна цел. Жилището трябва да е в близост до метростанция, да е на среден етаж и в добро състояние.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент в ж.к.Надежда или ж.к. Връбница. Жилището може да е за ремонт, но да е с добри параметри и на изгодна цена.
Търся за мой клиент, къща в добро състояние в близост до София. Желателно е да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент апартамент с цел инвестиция, желателно е да е с наематели или напълно обзаведен готов за отдаване. Близостта до метростанция е предимство.
Търся за мой клиент, апартамент в гр.Банкя, желателно е да е с гледка към природа. Жилището може да е с една или две спални.
Тристаен апартамент, , ЦЕНА около € 140 000
Търся за мой клиент тристаен апартамент в източните райони. Апартаментът да не е на последен етаж. Сградата да е тухлена и да се намира близо до метростанция.
Мой клиент търси апартамент в град София, без крайните квартали. Разглежда предложения с цена до 45 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Сухата река. Разглежда предложения с площ около 70 кв. м.
Купувам 2-стаен апартамент ново строителство в източните квартали, с приоритет Редута, Слатина и Гео Милев.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в кв. Драгалевци. Разглежда тухлено строителство.
Търся да купя малко, но практично жилище в сграда ново строителство. Може и да е еднопространствено, с обособена зона за спалня.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в Северните квартали. Приоритетно се разглеждат предложения около 40 СУ "Луи Пастьор".
Работя с клиент, за когото търся 3-СТАЕН апартамент от новото строителство в кварталите Гео Милев, Гоце Делчев или Иван Вазов. Желателно е да се отоплява на ТЕЦ, да не е на първи или последен етаж и да ...