Вие търсите: Купувам имоти, Божидар Тодоров
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените райони.Няма претенции за състояние на имотът.
Клиент на Мирела търси да закупи 3-стаен апартамент в посочените райони. Предпочита по-нови сгради, задължително с АКТ 16.
Клиент търси къща в посочените райони на град София.Нямат предпочитания за състояние на имотът.Държат на дворно пространство.
Клиент търси къща или многостаен апартамент в посочените райони. Няма предпочитания за тип строителство или състояние на имотът.
Клиент търси 3-стаен или 4-стаен апартамент в посочените квартали. Предпочита да е ремонтиран, непреходен и на среден етаж.
Клиент търси 2-стаен или 3-стаен в кв.Младост 1, 1А, 2q 3, 4, и околните им квартали. Няма претенции за тип строителство.
Клиент търси самостоятелна къща в посочените квартали на гр. София, в близост до спирки на градския транспорт. Предпочита да е след ремонт.
Клиент търси 3-стаен в посочените райони на гр. София. Препочита сградата да е след 2000г. Няма претенции за състоянието на имота.
Клиент търси 1-стаен в южните квартали на град София. Няма условие за състоянието на имотът. Покупката е с цел инвестиция.
Клиент търси 3-стаен в посочените райони. Няма претенции за състояние на имотът. Приоритетно търси в Дървеница и Мусагеница.
Клиент търси 1-стаен апартамент в посочените райони. С приоритет е ж.к. Студентски град. Държи да е ремонтиран и по възможност обзаведен.
Клиент търсси да закупи 2-стаен апартамент в кв. Кръстова вада и съседните квартали. Няма значение от вида строителство.
Клиент търси къща в посочените райони на гр.София. Няма предпочитания за състояние и локация на имотът.
Клиент на Мирела търси да закупи 2-стаен в кв. Дружба 1 и 2 на град София. Търсенето е за имоти с АКТ 16 без нужда от ремонт.
Клиент търси да закупи 1-стаен апартамент в района на Студентски град.Предпочита да е ремонтиран и обзаведен.
Клиент търси 1-стаен апартамент в района на ж.к. Студентски град. Няма изискване за състояние на имота.
Клиент търси 1-стаен или 2-стаен в ж.к. Дружба 1 и 2 на град София. Няма претенции за етаж и тип строителство.
Клиент търси 1-стаен, магазин или офис в гр. София. Предпочитани райони са Лозенец или Кръстова вада.