Вие търсите: Купувам имоти, Ивайло Йонков
Агенция Мирела търси двустаен панелен апартамент в кварталите на град Варна. Жилището да е в добро състояние, без първи и последен етаж.
Агенция Мирела търси къща в село Любен Каравелово. Къщата да е с площ от 170 кв.м и да е добре поддържан без нужда от ремонт. Дворното място да е с големина от 800 кв.м
Агенция Мирела търси двустаен тухлен апартамент в района на кв. Левски и Цветен квартал. Жилището да е позиционирано от втори етаж на горе. Без нужда от ремонт. Бюджет 56 000 евро.
Агенция Мирела търси за свой клиент двустаен апартамент в кв. Чайка. Жилището може да е и в панелна сграда. Да се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Бюджет 52 000 евро.
Търся двустаен апартамент в района на Спортна зала с цел инвестиция. Апартамента да е обзаведен и да не се нуждае за ремонт. Бюджет 60 000 евро.
Агенция Мирела търси за свой клиент обзаведена къща от Варна до Ален Мак. Имота да е в добро състояние без нужда от ремонт.
Агенция Мирела търси за свой клиент парцел с площ от 1000 кв.м. Парцела да е в регулация, да има канализация, водопровод и ток.
Търся двустаен апартамент за мой клиент в к.к. Константин и Елена. Апартаментът да е обзаведен и да е готов за отдаване под наем. Бюджет 60 000 евро.
Агенция Мирела търси за свой клиент едностаен апартамент Св. св.Константин и Елена. Жилището да е в нова сграда без такса поддръжка. Бюджет 35 000 евро.
Агенция Мирела търси за свой клиент къща в местност Ален Мак. Къщата да е нова, в добро състояние и обзаведена. Бюджет 170 000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Агенция Мирела търси апартамент в района на Лески и Цветен квартал. Жилището може да е за ремонт. Бюджет 50 000 евро.
Агенция Мирела търси партерен апартамент в района на центъра на град Варна. Жилището може да е със всякакъв статут. Разположението да е всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна. Бюджет 40 ...
Мирела търси тристаен апартамент в к.к. Константин и Елена. Жилището да е в добро състояние, без нужда от ремонт. Предимство с паркомясто и панорама.
Агенция Мирела търси за свой клиент къща в село Любен Каравелово. Къщата да е самостоятелна, добре поддържана и обзаведена. Приоритетни са къщите който са в перфектно състояние.
Купувам Къща, в.з. Ален мак, ЦЕНА около € 180 000
Агенция Мирела търси за свои клиенти просторна къща с морска панорама в местност Ален мак. Предпочитане е къщата да има топла връзка с гаража. Бюджет 180 000 евро.
Агенция Мирела търси двустаен апартамент в идеален център на град Варна. Жилището да е в добро състояние и да е готово за нанасяне.
Клиента търси да закупи 2-стаен в райн Гръцка махала,около музикално училище и фестивален комплекс. Бюджет 65 000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Агенция Мирела търси двустаен апартамент в процес строителство. Сграда в района на кв. Чаталаджа. Жилището да е разположено от втори етаж на горе, без крайни стени.