Вие търсите: Купувам имоти, Галина Стоянова
Търся за мои клиенти парцел, подходящ за строителство на еднофамилна къща в Траката или Свети Никола с асфалтов достъп и комуникации в имота.
Лукс имот
Търся за мои клиенти малък апартамент за инвестиция, находящ се в максимална близост до плажа в затворен комплекс. Разглеждаме всички райони около Варна.
Търся за мой клиент малък двустаен апартамент на "Ален Мак", подходящ за целогодишно живеене. Може и необзаведен.
Търся за мои клиенти парцел с квадратура над 700 кв.м. с добър достъп, гледка към морето и комуникации вътре в имота, подходящ за строителство на еднофамилна къща.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент хубава къща с поне две спални и поддържан двор в района на Галата, Зеленика, Ракитника, Боровец. Да има целогодишен достъп и всички комуникации.
Търся за мои клиенти хубава новопостроена обзаведена къща с поне 3 спални и поддържан двор в близките до гр.Варна села.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент къща или апартамент в гр. Балчик в добро състояние. Може къща във вилните зони или близките села.
Търся за мои клиенти къща в добро състояние с минимум 5 спални, с асфалтов достъп и на недалечно разстояние от гр. Варна.
Търся за мой клиент къща в близост до град Варна в спокойно село без кражби. Къщата да е нова или в добро състояние, с облагороден двор над 500 кв.м. Купува без кредит.
Търся за мои клиенти парцел в "Свети Никола", подходящ за строителство на еднофамилна къща. Комуникации в парцела или на граница.
Търся за мой клиент голям парцел за строителство на вилно селище в близост до гр. Варна с комуникации и добър достъп.
Търся за мой клиент партерен офис с квадратура над 40 кв.м. в района на Генералите, Общината, Спортна зала, ВИНС.
Търся за мой клиент вила в района на Галата, Боровец, Зеленика с всички комуникации и добър достъп, подходяща за целогодишно живеене.
Търся за мои клиенти самостоятелна къща в Гръцка махала. Сградата да притежава собствен двор и има отстояние от съседните сгради. Разглеждаме варианти с 4 и повече спални.
Търся за свой клиент парцел с квадратура над 500 кв.м. с правилна форма, комуникации и добър достъп в района на м. Кочмар, Долна Трака, Сълзица, Изгрев, Виница.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Левски- ново строителство или панел в добро състояние.
Частна обява
Купувам парцел от 200 кв до 350 кв до 15 000 EUR
Търся за мои клиенти двустаен апартамент ново строителство в Младост. Може да е без разрешение за ползване.