Вие търсите: Търся под наем имоти, Елена Иванова
Работещ мъж търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в центъра на София, Лозенец или кв. Хладилника.
Двойка търси да наеме етаж от къща или тристаен апартамент в идеалния център на София. Едната стая ще се ползва за кабинет.
Работеща жена търси да наеме компактен двустаен апартамент в идеалния цетър на София с удобен градски транспорт.
Работещ мъж търси да наеме едностаен или двустаен апартамент приоритетно в района на МОЛ Парадайс, също Лозенец и Дианабад.
Моя клиентка търси да наеме помещение, което да използва като детска занималня в южните райони на София.
Моя клиентка търси да наеме помещение за ползване като детска занималня в южните квартали на София, с предимство - Манастирски ливади.
Мой клиент с гръцко гражданство търси да наеме студио или двустаен апартамент в центъра на столицата. Бюджетът е до 400 евро.
Мой клиент търси да наеме напълно обзаведен двустаен апартамент в широк център. Бюджетът му е 600 евро.
Клиент на агенцията търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в районите на ж.к. Дианабад, кв. Изток и кв. Изгрев. Бюджетът е до 400 евро.
Мъж от Финландия търси да наеме тристаен апартамент в близост до Мол Парадайс или около Южния парк. Едната спалня ще се ползва за кабинет.
Мой клиент, който е гражданин на Великобритания търси да наеме тристаен апартамент около Медицински университет. Бюджетът е до 600 евро.
Клиентът на Мирела от чужбина търси да наеме двустаен апартамент в центъра на София. Жилището трябва да е обзаведено.
Офис, Център, ЦЕНА около € 250
Наш клиент с развиваща се дейност в областта на строителството наема офис около 25 кв.м в центъра. Разглеждат се предложения само в офис сгради.
Студент по медицина от Великобритания търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в южните квартали.
Студентка от Гърция - втора година, наема двустаен апартамент в центъра или около Медицинска академия.
Работеща жена търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в южните квартали на София. В последните пет години е живяла в чужбина.
Майка и дъщеря със собствен бизнес в кв. Лозенец търсят да наемат двустаен апартамент в района или в друг квартал с удобен достъп с метро.
Клиент на агенцията, който е студент, търси да наеме малък апартамент в близост до Мол София и бул. Александър Стамболийски.
Двойка търси да наеме обзеведен двустаен апартамент в южните квартали на София, с предимство в ж.к. Белите брези.
Момиче и момче - съквартиранти търсят апартамент с две спални около Южния парк, с припоритет в кв. Гоце Делчев. Момичето работи в IT сферата и има кученце - мини чихуахуа.