Вие търсите: Купувам имоти, Юлия Хоуф
Купува 3-стаен апартамент в посочените райони. Жилището може да е за ремонт. За предпочитане без първи и последен етаж.
Мой клиент купува 2-стен или 3-стаен апартамент в кв. Лозенец , в района на НДК и Медицинска академия. Може да е за ремонт и подходящ за инвестиция.
Клиент на Мирела търси да закупи жиище с цел инвестиция. Може 2-стаен или голям апартамент, който да се раздели на два по-малки. Може да е за ремонт. Държи се на локацията.
Купувам 1-стаен или 2- стаен апартамент в посочените квартали, може и по-старо строителство в центъра, Докторски паметник, Медицинска академия, кв. Иван Вазов или кв. Лозенец. Предпочитам да е за ремонт.
Купува просторен 4 стаен апартамент с три самостоятелни спални. Може да е за ремонт, но да е в хубава жилищна сграда.Без първи и последен етаж.
Търся за мой клиент 2 стаен или 3 стаен апартамнт в луксозна сграда след 2000 г. в посочените райони. Задължително към жилището да има гараж или паркомясто.
Търся да закупя за мой клиент 2-Стаен апартамент с цел инвестиция. Жилището може да е за ремонт.
Клиент на Мирела купува 2 стаен апартамент в посочените райони. Желателно е жилището да не е за основен ремонт.
Купува 2 стаен апартамент в посочените райони. За предпочитане без първи и последен етаж. Може да е за ремонт.
Купува 3 стаен или 2 стаен, който може да се преустрои на 3 стаен. Разглеждат се жилища , които не са на първи етаж. Да има метростанция в района.
Купува 2 стаен апартамент в идеален център. Жилището да е свело, за предпочитане не на първи етаж. Може да е за ремонт. Държи се на локацията.
Търся 2-стаен апартамент в избраните райони с цел инвестиция. Желателно е жилището да не е за основен ремонт. Без първи и последен етаж.