Вие търсите: Търся под наем имоти, Борислав Пашов
Мой клиент търси да наеме малък магазин в кв Гео Милев. Разполага с бюджет до 350 €. Магазинът трябва да не се нуждае от ремонт.
Двойка с куче дребна порода търси да наеме тристаен апартамент в кв Иван Вазов. Имотът трябва де е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Двойка с домашен любимец търси да наеме двустаен апартамент в центъра с бюджет до 750 лв. Имотът трябва да бъде обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Само момиче търси да наеме едностаен апартамент в кв. Редута. Имотът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Клиент на агенцията търси да наеме офис под наем в кв. Гео Милев. Имотът ще се използва за административни цели. Търсенето е спешно.
Семейство с две деца и две кученца, търсят да наемат многостаен апартамент в кв. Лозенец. С поне две спални.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Двойка търси да наеме едностаен апартамент, обзаведен. Предпочитат кв. Редута. Пътуват много и ще използват имота 2-3 дни седмично.
Двойка търси да наеме двустаен апартамент с ново обзавеждане в райони Изгрев, Изток, Гоце Делчев, Манастирски ливади, Стрелбище, Хиподрума.
Клиент търси да наеме маломерен тристаен апартамент в райони около кв. Гео Милев за свои служители от Украйна.
Клиент търси да наеме маломерен офис, може да бъде както обзаведен така и необзаведен. Ще се използва за подбор на кадри.
Клиент търси да наеме магазин за каса на Изипей с площ около 20-30 кв.м. Препочита по централни райони, но би разгледал и предложения за райони с човекопоток.
Сам мъж работещ в транспортна фирма търси да наеме маломерен апартамент в квартал Редута. Имотът да не се нуждае от ремонт.
Семейство търси да наеме тристаен необзаведен апартамент в кв Лозенец. Предпочитането е за по-нисък етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на Медицинска академия или кв. Яворов. Предимно се разглеждат предложения допускащи домашен любимец.
Две момичета от Велико Търново търсят да наемат двустаен добре обзаведен двустаен апартамент в центъра на София.
Наш клиент наема двустаен обзаведен апартамент в посочените райони. По възможност жилището да е ново и да не е живяно в него.
Работя с клиент, който търси да наеме магазин от 15 или повече кв.м на оживено място в райони: Зоните, Света троица, Разсадника, Люлин 9,10 както и в други райони ако има човекопоток. Ще продава цигари ...
Клиент на агенцията търси да наеме тристаен апартамент с две спални в райони около Оборище. В имота ще живеят нейния син и майка ѝ. Апартаментът трябва да бъде обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Сам мъж, без домашни любимци, работещ, търси да наеме едностаен апартамент в кв. Редута или Гео Милев. Имотът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.