Вие търсите: Купувам имоти, Веселина Петрова
Мой клиент търси за закупуване двустаен апартамент в кв. Гео Милев, около Зала Универсиада, може и на акт14.
Мой клиент търси помещение, което да е поне 200 кв.м., на партер със собствен вход, да има достъп до градски транспорт, да не е жилищна сграда и да може да се паркира около нея. Ще се използва за ветеринарна ...
Мой клиент търси да закупи маломерен едностаен или ателие, подходящо за живеене до посочения бюджет. Иска да не е промишлен тока. Без значение района, само да е без Орландовци и Фондови жилища.
Мой клиент се интересува от закупуването на тристаен апартамент в нова тухлена сграда. Района не е от голяма значение, важно е да е близо до метростанция. Сградата може да бъде и на акт14 с скорошно получаване ...
Мой клиент търси двустаен или тристаен апартамент в посочените райони, без значение обзаведен или не. Разглежда запазен панел, ЕПК и тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен апартамент в района на Манастирски ливади, Дианабад. Разглежда се само тухлено строителство.
Мой клиент се интересува от закупуването на апартаменти в ж.к. Стрелбище - 2 двустайни или два тристайни съседни с възможност за обединяване в нова тухлена сграда. Разглеждат се оферти и на кота 0.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, за предпочитане да е обзаведен или с леки довършителни работи за посочената сума в района на мол България и бул. Братя Бъкстон.
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент или гарсониера, за предпочитане за ремонт с ТЕЦ, на газ, или локално в Южните райони като горепосочените. Разглежда тухла и ЕПК.
Мой клиент се интересува да закупи двустаен апартамент с цел инвестиция, който да е в добро състояние и в близост до центъра, морската градина или плажа.
Мой клиент се интересува от закупуването на двустаен апартамент в района около Дървеница, Младост, на тихо и спокойно място. Важно е блока да е ново и тухлено строителство.
Мой клиент се интересува от закупуването на малко помещение подходящо за бързо хранене или за цигари и алкохол на оживено място за предпочитане около Младост и Дружба 1.
Мой клиент търси да закупи помещение, което да бъде обособено на стоматологичен кабинет само в Овча купел-всички части.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в района на Младост-всички части, близо до метростанция. Може да е тухла или панел в добро състояние. Да не е над 7ми етаж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент се интересува от закупуването на апартамент в кв. Оборище, тухлено строителство, може и за ремонт.
Мой клиент търси да закупи къща и двустаен апартамент в гр. Варна като за предпочитане е кв. Трошево. Апартамента да е тухлено строителство в нова сграда.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 48 000Е в близост до ул. Опълченска, бул. Алексндър Стамболийски, мол София. Изискване е да е от 3ти етаж нагоре и без последен.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен апартамент в Централната част на София до бул. Васил Левски.
Мой клиент търси двустаен по-голям или тристаен в Широк Център. За предпочитане е да е ново строителство. Без значение етажа. Важно условие е да има асансьор.