Вие търсите: Купувам имоти, Галя Бъчварова
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи до края на лятото два двустайни апартамента. Единия имот може да е в по-крайните райони, а другия в по-близките около центъра. Бюджетът е около 40000 евро.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент в кв. Чайка, Винс или Спортна зала, без първи и последен етаж. Бюджет до 145000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апратмент в новострояща се сграда в районите около центъра, Левски, Цветен Квартал с цел инвестиция.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в районите около центъра и кв. Аспарухово. Може и да не е обзаведен, но с готови баня и тоалетна.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент. С асансьор и паркомясто. Предпочита да е обзаведен. Бюджетът е е 145 000 евро.
Търся за мой клиент къща в посочените райони. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до плажната ивица и морската градина.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в ж.к. Възраждане, Младост или Трошево. Предпочита да е с акт 16.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в к.к. Златни Пясъци. По възможност обзаведен. Може да е разположен в хотел. Бщджет 50000 евро.
Мой клиент търси да закупи апартамент в кв. Бриз (ново строителство). Да се намира между 3-ти и 6-ти етаж с южно или югозападно изложение. Бюджет: 90 000 евро.
Мой клиент търси да закупи обзаведен многостаен апартамент във в.з. Ален Мак. Бюджет на клиента: 115 000 евро
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново строителство. Да има акт 15. Бюджет: 70 000 евро
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в к.к. Св. Св. Константин и Елена. Бюджет на клиента: 59 000 евро.
Мой клиент търси да закупи обзаведена къща с добро състояние в близост до морето. Бюджет на клиента: 85 000 евро
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново строителство (с акт 16) до 60 кв.м. Бюджет на клиента: 48 500 евро
Мой клиент търси да закупи апартамент или къща около морето или в някой от селата в близост. Без значение дали обзаведен или не, но да е след ремонт. Бюджет на клиента: 30 000 евро с вкл. комисионна
Търся за мой клиент къща на един или два етажа във вилната зона на град Балчик или к.к. Албена. Бюджетът е 130 000 Евро.