Вие търсите: Купувам имоти, Контактен център
Търся за мой клиент завършен апартамент с една спалня в централните райони на гр. Варна или в кв. Траката, Евксиноград, Свети никола, Бриз. Бюджет- 65000 Евро.
Търся за мой клиент двустаен тухлен апартамент в Широк център, Левски, Цветен квартал с просторни стаи и без първи и последен етаж. разглеждаме само предложения с разрешение за ползване.
Къща, община Аврен, ЦЕНА около € 35 000
Клиент на Мирела купува къща в близките до гр. Варна села. Допуска се имотът да е за ремонт или вътрешно преустройство. Двор около 1000 кв. м. С партиди за ток и вода.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Бяла до 40 000Е обзаведен. Да има хубава гледка към морето и да е на висок етаж.
Къща/Парцел, община Аврен, ЦЕНА около € 25 000
Търся за мой клиент стара къща или парцел в селата от община Аврен. Приоритетно разглеждаме къщи и дворни места в с.Китка, с.Круша, с. Аврен, с. Равна гора, с. Болярци, с. Садово, м-ст Пазарлията или ...
Клиентка търси парцел за жилищно строителство - къща, вила, в радиус от 15 до 20 км от Варна. Желателно е да има кладенец в имота. Може да е парцел с малка, но здрава постройка в него. Търсенето в във ...
Къща/Вила, община Балчик, ЦЕНА около € 35 000
Търся за мои клиенти вила във вилните зони около гр. Балчик. Разглеждаме предложения за имоти с добър достъп, подходящи за лятно жилище. Бюджет- 35000 Евро.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи тристайно обзаведено жилище в тухлена сграда. Разглежда предложения в района на Лятно и Зимно Кино Тракия.
Търся за мой клиент парцел с достъп по асфалтов път с квадратура над 1000 кв.м в близки до Варна села от общините Аврен, Девня и Суворово. Бюджет-20000 Евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи парцел за жилищно строителство или къща в град Варна в Централните райони.
Къща/Парцел, Център, ЦЕНА около € 150 000
Купувам за мой клиент къща или парцел за ниско застрояване в централни райони. Ще се разгледат предложения в тихи улици.
Къща, с. Китка, ЦЕНА около € 60 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи парцел за жилищно строителство или къща в близост до морето с открита панорама и комуникации.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи двустайно жилище в град Варна. Разглежда ново тухлено строителство. Държи на централна локация. Бюджет 80 000 евро.
Търся за чуждестранна компания представителен обзаведен офис в близост до морето. Офисът трябва да е просторен, с възможност за обособяване на работна зона и зона за отдих. Желателно с обзавеждане и ...
Търся да купя двустаен апартамент в кв. Аспарухово. Тухлено строителство с акт 16, от първи до осми етаж. Бюджет 40 000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в курортите Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Слънчев ден. Предпочита жилището да е обзаведено. Бюджет 45 000 евро.
Мой клиент купува четиристаен апартамент в централната част на града. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Къща/Вила, кв. Траката, При запитване
Търся за мой клиент красива къща с гледка към морето в районите, разположени в близост до гр. Варна- Бриз, Свети Никола, Траката, Евксиноград, Ален мак. Разглеждаме предложения на къщи или вили в много ...
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в посочените райони. Да е ново строителство, може и с предстоящ акт 16.