Вие търсите: Купувам имоти, Галя Бъчварова
Търся за мой клиент тристаен апаратемнт дп Оквъжна болница или широк център. Апартаментът може да е обзаведен. Бюджетът е 120 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Кайсиева градина. Бюджетът е до 40 000 евро. Предпочита ново строителство.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Бриз. Може да е на партер и е желателно да е обзаведен. Бюджетът е 80000 евро.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в крайните квартали на града- Владислав Варненик или Кайсиева градина. Предпочита ново строителство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в новострояща се сграда в района на центъра. Желае да е със статут на жилище.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в новострояща се сграда, град Варна, в района на Окръжна болница. Бюджетът е 60000 евро.
Търся за мой клиент къща в централната зона на града, в близост до Морската градина. Бюджетът е 280 000 евро.
Търся за мой клиент търговски обект със статут на Снек бар в района на ЛК Тракия или център. Бщджетът е 70 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Бяла с цел инвестиция. Може да е необзаведен. Бюджетът е 80 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в м-т Евксионоград, Ален Мак, Траката, може и в града, но да е до 40000 евро. Търси с цел инвестиция.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кварталите Владиславово, Кайсиева Градина, Възраждане. Не желае първи и последен етаж. Предпочита необзаведен, може и за ремонт.
Търся за мой клиент голяма къща или хотел с цел инвестиция в местностите Ален Мак, Траката, Свети Никола или Евксиноград. Бюджет до 300000 евро.
Търся за мой клиент двуетажна къща в м-ст Кантара, Галата, Аспарухово. Да има ток и вода. Може и необзаведена.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, не много голям, обзаведен с цел инвестиция в курортите Златни пясъци, Слънчев ден, Св. Константин и Елена.
Търся за мой клиент къща или апаратамент с цел инвестиция в широк център. Няма предпочитание за обзавеждане, може да е за лек ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в к.к. Св.св. Константин и Елена, к.к. Златни Пясъци или м-т Евксиноград. Апартаментът може да е необзаведен.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Левски. Предпочитанията са да е нова сграда, може и на етап изкоп. Иска да е на изплащане.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в новострояща се сграда в ж.к. Трошево или в района на МОЛ Варна.
Мои клиенти търсят да закупят къща в местностите Траката, Златни пясъци, Слънчев ден или к.к. Чайка. Бюджета е до 150 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на Техникумите или Гранд МОЛ Варна. Бюджетът е до 60 000 евро.