Вие търсите: Купувам имоти, Елена Копчелиева
Клиент на МИРЕЛА се интересува от закупуване на сграда в гр. Приморско, с цел инвестиция. Да се ползва за офиси и хотелски стаи. Може и да е за ремонт.
Моя клиентка търси малко магазинче в центъра на гр. Бургас, което да е лесно за дългосрочно отдаване под наем. Най-добре би било да е на Александровска. Предпочита ново строителство, след 2000 г. и задължително ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. Приморско. Може да е и в затворен комплекс, но с ниска такса поддръжка.
Клиент търси да закупи хотел в южното черноморие, с цел инвестиция. Да е близо до морето и да е работещ.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент, по възможност обзаведен и без такса поддръжка. Да е подходящ за целогодишно ползване.
Търся за клиенти 2-СТАЕН апартамент с гледка море в гр.Приморско, който да е обзаведен по възможност. Да не е в комплекс, за да не плащат поддръжка.
Търся за мои клиенти апартамент в централната част на гр. Приморско. По възможност по-близо до Южния плаж.
Мой клиент търси да купи къща, хотел в област Бургас. Да се намира на комуникативно място и в близост до плажната ивица.
Клиент търси да закупи земеделска земя в района на юг от гр. Бургас. По възможност по-голям парцел, без постройки, с повече дървета за сянка.
Търся за клиент 2-СТАЕН апартамент за целогодишно ползване. Да не е в затворен комплекс. Желае да е в район, който се обитава и зимата. Без такса поддръжка.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или голям 2-СТАЕН апартамент в град Приморско. Да не е в комплекс. Не иска да плаща такси поддръжка. Може да направи изключение ако офертата е много добра.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района, като с приоритет ще се разглеждат оферти в к-с Regina mare.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент в гр. Приморско, Несебър и Равда, с цел инвестиция. Имотът да е в комплекс с възможност за управление на имота.
Клиент търси да закупи малък 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Царево или гр. Приморско. По възможност обзаведен.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско или гр. Созопол. Да може да се ползва целогодишно. Задължително да има асансьор. Да има възможност и за паркиране наблизо. Интересува ...
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА/ВИЛА, област Бургас, община Приморско, ЦЕНА около € 200 000
Клиент търси да закупи къща в или около Приморско. Може и в селата до 10 км от Приморско. Да не е в затворен комплекс и да е малка. Може и 3-СТАЕН или 4- СТАЕН апартамент.
Купувам за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. За предпочитане е по-близо да южния плаж. Желае да гледа имоти до 40000 евро.
Мой клиент търси имот на разсрочено плащане в гр. Приморско или гр. Царево, близо до плажната ивица.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен в посочените райони. Желае да е на комуникативно място, с бърз достъп до обществен транспорт.
Мой клиент търси имот в централната част на град Царево. Не държи на обзавеждане, но задължително сградата да бъде с АКТ 16.