Вие търсите: Купувам имоти, Радосвета Миленова
Мой клиент търси едностаен или двустаен апартамент в затворен комплекс. Разглежда в област Бургас и по-специално в град Созопол.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град София. Разглежда в централната част, вторичен пазар, да не е за основен ремонт и само тухлено строителство.
Търся за клиент, с когото работя, тристаен апартамент, ново строителство, до половин година да вземе Акт 16. Разглежда в посочените квартали, без последен етаж, за предпочитане с двойно паркомясто.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Студентски град, кв. Витоша, ж.к Лагера и Център. Разглежда тухлено строителство, както вторичен пазар, така и ново строителство. Ако е в етап ...
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в ж.к. Стрелбище и Медицинска академия. Разглежда само тухлено строителство, може обзаведен или необзаведен.
Търся за мой клиент офис помещение в бизнес сграда. Интересува се само от оферти в център, идеалната квадратура е между 130/150, но зависи от местоположението.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в град Варна. Разглежда в централната част, няма предпочитание за етаж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, да не е за основен ремонт, в централната част на град София. Разглежда с предимство Зона Б-18. За предпочитане, ако е по-висок етаж да има асансьор.
Клиент,с когото работя, търси тристаен или четиристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда вторичен пазар и жилища с високи тавани и просторни помещения.
Клиент търси да купи едностаен, маломерен, апартамент в град София. Разглежда в кв. Манастирски ливади и кв. Витоша и центъра.
Търся за мой клиент, ново строителство в посочените квартали. За предпочитане е скоро да взима АКТ 16. Разглежда над 2-ри етаж и без последен. Задължително е да има ТЕЦ.
Мой клиент търси тристаен необзаведен апартамент във Южните и Централни части на София, без Манастирски ливади и без Сточна гара. Предпочита ново строителство като трябва да има минимум Акт 14.
Търся за клиент, с когото работя, тристаен апартамент в посочените квартали. Условието е да не е първи и последен етаж и задължително разглежда само вторичен пазар.
Клиент търси да купи тристаен апартамент в кв. Бриз, град Варна. Няма предпочитание за етаж, но е хубаво да е готов за нанасяне.
Купувам за мой клиент луксозен дизайнерски кв. Бриз, кв. Левски, Морска градина, кв. Цветен квартал, Център и ж.к. Чайка. Разглежда само тухлено строителство с АКТ 16.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в района на Борисовата градина, в посочените квартали. Да е около 100/110 кв.м.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град София. Разглежда в района на Медицинска академия, да се намира на по-висок етаж.
Клиент, с когото работя търси в посочените квартали. Интересува се от тристайни апартаменти, ново строителство и да са преди или с АКТ 16.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в идеалният център на град София. Да не е първи етаж и да не е по-високо от 6-ти жилищен.
Клиент, с когото работя търси тристаен апартамент, може и етаж от къща в кв. Редута. Няма предпочитание дали е обзаведен или не.