Вие търсите: Купувам имоти, Радосвета Миленова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град София. Задължително непреходен и за предпочитане обзаведен, готов за нанасяне.
Клиентката търси магазин в централните райони. Ремонтиран или за козметичен ремонт. За предпочитане на няколко етажа.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град София. Разглежда в района на Медицинска академия, да се намира на по-висок етаж.
Мой клиент, с когото работя, търси парцел в кв. Витоша. Да е подходящ за жилищно строителство, задължително в регулация.
Търся за мой клиент парцел в регулация, с лице към главен булевард или улица. Разглежда с предимство района на кв. Овча купел.
Клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда ново строителство след 2000 година, с гараж или паркомясто.
Мой клиент търси маломерен едностаен апартамент в района на кв. Оборище. Задължително е да има разрешение за ползване.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, с разрешение за ползване, в град София. Разглежда с предимство ж.к. Люлин и най-вече втори микро район.
Мой клиент, с когото работя, търси тристаен или четиристаен/многостаен апартамент в района на кв. Лозенец.
Мой клиент търси тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда предложения без първи етаж, вторичен пазар, може и ново строителство, но с взет АКТ 16. Жилището може да е за основен ремонт.
Търся за мой клиент етаж или цяла къща в област Бургас. Разглежда предложения с не много голям двор, а имота да не е за основен ремонт.
Търся за мой клиент, с когото работя, тристаен апартамент в района на кв. Овча купел. За предпочитане в сграда с асансьор.
Клиент търси офис помещение в град София. За предпочитане партерен етаж, ако е жилищна сграда. Разглежда в кв. Лозенец.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в района на Борисовата градина, в посочените квартали. Да е около 100/110 кв.м.
Клиент, с когото работя, търси къща или вила в област Бургас. Разглежда в община Созопол, задължително да има двор и да не е за основен ремонт.
Клиент, с когото работя, търси едностаен или двустаен апартамент, ново строителство. Разглежда в ж.к. Студентски град.
Мой клиент търси маломерен едностаен апартамент в град София. Разглежда в ж.к. Люлин 1, може и партерен етаж.
Търся за мои клиенти парцел с изрядни документи, подходящ за жилищно строителство, в посочените квартали на град София. Важна е локацията и достъпа до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент парцел в регулация. С предимство разглежда в кв. Гръцка махала. За предпочитане е да има партиди ток и вода.
Мой клиент търси да купи в ново строяща се сграда - двустаен апартамент. Разглежда в посочените квартали, за предпочитане в по-напреднал етап.