Вие търсите: Купувам имоти, Елица Янева
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните райони на град София. Предпочитани квартали са Белите брези и Стрелбище.
Магазин, ж.к. Люлин 4, ЦЕНА около € 15 000
Търся за мой клиент еднопространствено помещение или магазин в град София. Не е задължително да е на оживена улица.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град София. Важно е имотът да бъде в близост до метростанция и да е напълно обзаведен. Задължително с паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент. Също така разглежда и ново строителство с поне акт 14. Предпочита да има паркомясто или гараж. Разглеждаме с приоритет обзаведени жилища.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София, предпочитан район е ж.к. Люлин. Задължително сградата да е след 2000-та година.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в Сухата река. По възможност да няма нужда от ремонт и да е обзаведен.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Надежда. По възможност сградата да е ново строителство и да се намира на комуникативно място.
Търся за мой клиент двустаен апартамент за живеене или с цел инвестиция в центъра на град София. Може и да е за ремонт.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочитани квартали са Лозенец, Хиподрума, Гоце Делчев, Манастирски ливади, Витоша, Дианабад. Задължително сградата да е след 2000 г., по възможност ...
Търся за мой клиент 4-стаен апартамент в топ центъра на град София, долната част на ж.к. Лозенец или Докторски паметник. Задължително да има паркомясто или гараж. Имотът може и да е за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в ж.к. Борово. Сградата трябва да бъде след 2000-та година. Задължително да има паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в централната част. По възможност да бъде ново строителство и да е с АКТ 16. Интересува се и от закупуване на гараж.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в град София. Разглежда навсякъде, по възможност жилището да е без мебели. Бюджетът е до около 45 000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в южни и източни райони на гр. София. Държи да е над 100 кв. м. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в широкия център на град София или в източните райони. Може на шпакловка и замазка или за ремонт. Бюджетът е до 85 000 евро.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент в широкия център на град София. Имотът може и да е за ремонт.
Търся за мой клиент магазин в топ центъра на град София. Главно разглежда около НДК, бул. Патриарх Евтимий, бул. Скобелев, бул. Христо Ботев, бул. Витоша и улиците в близост. Задължително да е на партер ...
Търся за мой клиент, просторен 3-СТАЕН апартамент в ж.к Манастирски ливади. Да е в близост до булевард България. По възможност да е с довършителни работи.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град София. Предпочитани квартали са Лозенец, Кръстова вада, Изток и Изгрев. Задължително сградата да е след 2000-та година.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София Предпочитан квартал е Манастирски ливади. По възможност имотът да не се нуждае от основен ремонт.