Вие търсите: Търся под наем офис
Търся под наем Офис, Център, ЦЕНА около € 2 600
Имам клиент, който търси да наеме помещение в офис сграда с площ от 200-350 кв.м. Помещението ще се използва за колцентър.
Търся за клиент на агенция Мирела офис под наем в гр. София. Разглежда оферти за кв. Гео Милев, ж.к. Слатина и съседните квартали. Държи да е в бизнес сграда, в която да има рецепция или регистратура.
Работя с клиент, който наема офис в представителна сграда на удобна локация (възможност за градси транспорт) в София. Идеален вариант - голямо помешение, заседателна зала и директорски кабинет. Може да ...
Търся помещение подходящо за шивашки цех във всички части на Овча купел. Минимум 170 кв.м, с един или два офиса и възможност за складиране.
Работя с клиент, който търси да наеме офис в офис-сграда в районите Изток, Лозенец, Младост и Център.
Мой клиент търси да наеме офис в района на квартал Младост. Важно условие е, да има възможност за паркиране. Бюджетът е до 1000 евро.
Фирма от трима служители търси да наеме офис в кв. Лозенец. Офисът може и да не е обзаведен. бюджет до 400 лв.
Клиент на агенция Мирела търси да наеме малък офис в централната част на град Варна. Помещението ще се ползва за счетоводни услуги. Бюджер до 200 лв.
Мои клиенти търсят да наемат офис, подходящ за счетоводна къща, в центъра и близките райони. За предпочитане да е обзаведен.
Мой клиент наема офис с четири паркоместа в почти всички части на София. Търсят се две работни помещения и около 100 кв. м площ.
Фирма занимаваща се с продажба на електроника, търси да наеме офис с няколко работни помещения и място за паркиране. За предпичитане на партер, с опция за разтоварване. Работят около 8 души в офиса.
Мой клиент търси да наеме офис в централните квартали. По възможност да е между 30 и 60 кв. м. Бюджетът е до 220 евро.
Търся за мой клиент офис под наем в гр. София. Разглеждат се южни квартали, без кв. Лозенец и кв. Иван Вазов. Помещението ще се използва за фотографско студио. Бюджетът е до 250 евро.
Мой клиент търси да наеме офис, който ще се ползва за кабинет по психология. Търси на нисък етаж и на комуникативно място.
Наша клиентка търси 15-30 кв. магазин за продажба на храна и аксесоари за животни. Предпочитани квартали: Лозенец, Иван Вазов, Хладилника, Стрелбище. С човекопоток.
Архитектурна фирма търси да наеме апартамент или офис за дългосрочно. Общо четири човека ще работят в офиса.
Стартираща строителна компания търси да наеме малък офис в кв. Лозенец. Търсенето е за около 20 кв. м.
Клиент търси имот за шоурум за вина в района на квл Бояна. С човекопоток и възможност за спиране на автомобили.
Наша клиентка търси да наеме медицински кабинет около центъра - Докторски паметник, Медицинска академия, Оборище. Цена до 350 евро.
Моя клиентка търси да наеме помещение, което да използва като детска занималня в южните райони на София.