Вие търсите: Търся под наем склад
Без обзавеждане
Търся да наема производствено помещение с достъп за товарни автомобили, между 150 и 300 кв. м, с две или повече помещения. Едното да има дренаж, а другото да се ползва за склад. Таваните да са между 3 ...
Наемам спешно за клиенти помещение, което ще се използва за основна кухня към верига заведения. Всички райони без крайните квартали. Може и без оборудване, но задължително да разполага с вентилация.
Без обзавеждане
Мои клиенти с дългогодишен опит в търговията с пакетирани хранителни стоки, желаят да наемат складова база, която да включва хале, офиси и не по-малко от пет паркоместа. Предимство е отстоянието от големи ...
Склад, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 250
Без обзавеждане
Наш клиент наема помещение за склад. Важно е да има страничен вход и достъп за камиони. По възможност близо до главен булевард.
Без обзавеждане
Търся за наемане от мой клиент помещение за склад. Разглежда Южна промишлена зона за съхранение на почистващи препарати. За предпочитане е помещението да има собствен санитарен възел.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент (голяма международна фирма) складово производствена база в гр. София или околностите на града, с площ над 10000 км. м. Бюджет - €5 кв. м. Изискванията са: - минимум 10 000 кв. ...
Без обзавеждане
Търся за мой клиент склад около 100 кв. м. под наем. Държи да има достъп за камион до склада и да има широки врати. Бюджетът е до 300 евро.
Без обзавеждане
Търся да наема за мой клиент склад или промишлено помещение, подходящо за автосервиз. Предпочита да е на комуникативно място. Бюджетът е до 700 евро.
Склад, ж.к. Дианабад, ЦЕНА около € 875
Мой клиент търси да наеме склад в град София. Разглежда предложения с площ около 350 кв. м и цена до 875 евро.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент СКЛАД с лесен достъп с кола и възможност за лесно товарене и разтоварване на стока. Предимство е да има обществен транспорт наблизо. Складът трябва да е около 200 кв. м и да има ...
Без обзавеждане
Наемам за мой клиент склад в София. Складът да е с площ около 60 кв. м, ще се използва за съхранение на мебели.
Склад, с. Кривина, ЦЕНА около € 500
Без обзавеждане
Наемам склад в с. Кривина, в промишлената зона на селото, близо до ул. Околовръстен път. Да разполага с прилежащ двор, тир достъп и трифазен ток.
Склад, ж.к. Дианабад, ЦЕНА около € 875
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме склад в ж.к. Дианабад с площ между 200 кв. м и 300 кв. м и шест отделни помещения. Разглежда предложения, които не са в жилищна сграда.
Мой клиент търси да наеме складово помещение за промишлена дейност в района на кв. Горубляне и ж.к Дружба.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент склад под наем в област София. Предпочита районите около с. Казичене, с. Кривина и Ботевградско шосе. Помещението ще бъде използвано за логистична база. Държи да има дворно място. ...
Склад, , ЦЕНА около € 1 500
Без обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся склад под наем в източните райони. Разглеждат се помещения с квадратура около 250 кв. м, с ТИР достъп и рампа.
Наемам офис в сграда, разположена близо до бул. Владимир Вазов. Районът да има отличен достъп до магистралите Хемус и Тракия.
Склад, Аерогара, ЦЕНА около € 1 150
Мой клиент търси да наеме склад в района на аерогара София. Разглежда предложения с площ около 250 кв. м.
Склад, Център, ЦЕНА около € 10 000
Мой клиент търси да наеме склад в центъра на град София. Разглежда предложения с наем до 10 000 евро.
Наемам производствено помещение в източните квартали. Да е с големина поне 40 кв. м и да има прозорец или комин.