Вие търсите: Търся под наем промишлено помещение
Частна обява
Търся помещение под наем в южните или източните райони на София за дългосрочен период, подходящо за тренировки по айкидо. Обща площ около 120-160 м2, игрална площ 80-120 м2 , без колони, височина минимум ...
Частна обява
Търся около 30 кв.м. помещение под наем за ателие с ток и вода в по-тих район, може във вилна зона или село близо до Варна.
Търся помещение подходящо за шивашки цех във всички части на Овча купел. Минимум 170 кв.м, с един или два офиса и възможност за складиране.
Търся да наема производствено помещение с достъп за товарни автомобили, между 150 и 300 кв. м, с две или повече помещения. Едното да има дренаж, а другото да се ползва за склад. Таваните да са между 3 ...
Мои клиенти с дългогодишен опит в търговията с пакетирани хранителни стоки, желаят да наемат складова база, която да включва хале, офиси и не по-малко от пет паркоместа. Предимство е отстоянието от големи ...
Търся да наема промишлено помещение, подходящо за автомивка. С приоритет разглеждам имоти в централната част на града.
Търся за мой клиент (голяма международна фирма) складово производствена база в гр. София или околностите на града, с площ над 10000 км. м. Бюджет - €5 кв. м. Изискванията са: - минимум 10 000 кв. ...
Търся да наема за мой клиент склад или промишлено помещение, подходящо за автосервиз. Предпочита да е на комуникативно място. Бюджетът е до 700 евро.
Мой клиент търси да наеме промишлено помещение в квартал Левски В, самостоятелна постройка. Не е необходим човекопоток.
Търся за мой клиент СКЛАД с лесен достъп с кола и възможност за лесно товарене и разтоварване на стока. Предимство е да има обществен транспорт наблизо. Складът трябва да е около 200 кв. м и да има ...
Мой клиент търси да наеме складово помещение за промишлена дейност в района на кв. Горубляне и ж.к Дружба.
Наемам офис в сграда, разположена близо до бул. Владимир Вазов. Районът да има отличен достъп до магистралите Хемус и Тракия.
Наемам производствено помещение в източните квартали. Да е с големина поне 40 кв. м и да има прозорец или комин.
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме оборудвана автомивка за дългосрочно ползване. Трябва да се намира на оживено място, близо главен път или бензиностанция.
Търся за мой клиент склад под наем в гр. София. Няма предпочитания за района. Иска да е в охраняема сграда и да има трифазен ток в склада. Бюджетът е до 250 евро.
Клиент на Мирела търси да наеме автомивка в посочените райони на града. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Мой клиент търси да наеме промишлено помещение в кв. Левски, с площ около 65 кв. м и наем до 300 евро.
Наемам склад във всички квартали на София. Складът да е чист и да има настилка и прозорци. Да е около 400 кв. м и най-важното - да има ток 200 kW.
Наемам промишлено помещение в северозападните части на град Варна. Изискване е имотът да е в близост до главен път.