Вие търсите: Търся под наем заведение
Търся за наемане от мой клиент заведение град Бургас, ж.к. Меден рудник. Разглежда помещения подходящи за бърз хранене и скара.
Работя с клиент, който наема помещение за бързо хранене в центъра на София. Търговската част да е около 50 м. Разработва иновационен за страната ни проект.
Търся за наемане от мой клиент заведение/кафе в град Бургас. Разглежда ж.к. Меден рудник на комуникативно място.
Работя с клиенти, голяма верига заведения, за които търся имоти подходящи за ресторанти в центъра на София, но гледаме и други райони.
Търся за мои клиенти заведение под наем в ж.к. Меден рудник. Подходящо за бързо хранене за сандвичи, тортили и други.
Търся за наемане на мои клиенти помещение, което ще е подходящо за баничарница. Разглеждат ж.к. Меден рудник.
Мой клиент търси да наеме подходящо помещение за кафе сладкарница в южната част на град София. Да има опция за 4-5 маси.
Наемем обзаведено заведение на комуникативна локация, за предпочитане в ж.к. Студентски град, задължително на централна улица.
Наемам търговски обект, подходящ за магазин, офис или заведение. Да е разположен на комуникативно място в квартал със засилен човекопоток.
Наемам разработено заведение за бързо хранене в центъра на кв. Бояна. Трябва да е разположено е на главен път, с възможност за паркиране.
Наемам спешно за клиенти помещение, което ще се използва за основна кухня към верига заведения. Всички райони без крайните квартали. Може и без оборудване, но задължително да разполага с вентилация.
Клиент търси да наеме помещение за пекарна в центъра на града. Помещението трябва да има търговска площ около 30 кв.м, складово помещение и място, което да е обособено за готвене.
Търся под наем заведение, което да е в близост до бизнес сгради. Заведението ще обхваща закуски и обедно меню. За предпочитане е помещението да е оборудвано.
Търся за мой клиент заведение в комуникативен район на града, което ще се използва за продажба на закуски.
Работя с клиент, за когото търся да наема заведение в центъра на София. Изискването е да е оборудвано, защото клиентът ми иска да стартира дейност веднага.
Наемам заведение, подходящо за бързо хранене във всички квартали на София, в район със засилен човекопоток, близо до спирките на обществения транпосрт. Заведението предпочитам да е оборудвано и да разполага ...
Търся за мой клиент заведение в идеален Център. Заведението ще се използва като ресторант за италианска кухня.
Търся за мой клиент заведение на комуникативно място, без значение от квартала. Ще се използва за кафене или продажба на закуски.
Мой клиент търси да наеме заведение в централната част на град София. Разглежда предложения с площ над 100 кв. м.
Търся за мой клиент магазин с квадратура около 150 кв. м. Ще се използва за рибен магазин. Желателно е да е в район с човекопоток и да има складово помещение. Паркомясто би било предимство.