Вие търсите: Търся под наем заведение
Заведение, кв. Иван Вазов, ЦЕНА около € 450
Мой клиент търси да наеме подходящо помещение за кафе сладкарница в южната част на град София. Да има опция за 4-5 маси.
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Няма предпочитания за конкретни квартали. Бюджетът е до 1000 евро.
С обзавеждане
Търся заведение или кафене под наем за мои клиенти. Разглеждат ж.м. Меден рудник. Помещение подходящо за кафене.
Без обзавеждане
Наемем обзаведено заведение на комуникативна локация, за предпочитане в ж.к. Студентски град, задължително на централна улица.
Наемам търговски обект, подходящ за магазин, офис или заведение. Да е разположен на комуникативно място в квартал със засилен човекопоток.
Заведение, кв. Бояна, ЦЕНА около € 1 500
С обзавеждане
Наемам разработено заведение за бързо хранене в центъра на кв. Бояна. Трябва да е разположено е на главен път, с възможност за паркиране.
Наемам спешно за клиенти помещение, което ще се използва за основна кухня към верига заведения. Всички райони без крайните квартали. Може и без оборудване, но задължително да разполага с вентилация.
Заведение, Център, ЦЕНА около € 400
С обзавеждане
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Бюджетът е до 400 евро. Предпочита заведението да е оборудвано и да е разположено на улица с голям човекопоток.
Заведение, Център, ЦЕНА около € 400
С обзавеждане
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Бюджетът е до 400 евро. Предпочита заведението да е оборудвано и да е разположено на улица с голям човекопоток
Магазин/Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 000
Клиент, с който работя, търси да наеме магазин или заведение в центъра на София. По възможност е имотът да не е обзаведен.
Заведение, ж.к. Славейков, ЦЕНА около € 400
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. Бургас. Разглежда предложения за ж.к. Славейков. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Търся за наемане от мой клиент заведение в град Бургас. Иска да има кухня. Може да закупи заведението, ако много й хареса. Разглежда приоритетно ж.к. Меден рудник.
С обзавеждане
Търся за наемане от мой клиент заведение подходящо за кафе-сладкарница в град Бургас. Разглежда приоритетно ж.к. Меден рудник.
Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 000
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме помещение за пекарна в центъра на града. Помещението трябва да има търговска площ около 30 кв.м, складово помещение и място, което да е обособено за готвене.
С обзавеждане
Търся под наем заведение, което да е в близост до бизнес сгради. Заведението ще обхваща закуски и обедно меню. За предпочитане е помещението да е оборудвано.
Търся за мой клиент заведение в комуникативен район на града, което ще се използва за продажба на закуски.
Офис/Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 100
Работя с клиент, за когото търся да наема заведение в центъра на София. Изискването е да е оборудвано, защото клиентът ми иска да стартира дейност веднага.
Наемам заведение, подходящо за бързо хранене във всички квартали на София, в район със засилен човекопоток, близо до спирките на обществения транпосрт. Заведението предпочитам да е оборудвано и да разполага ...
Търся за мой клиент заведение в идеален Център. Заведението ще се използва като ресторант за италианска кухня.
Търся за мой клиент заведение на комуникативно място, без значение от квартала. Ще се използва за кафене или продажба на закуски.