Вие търсите: Търся под наем магазин
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти за Централни райони, с интензивен поток от хора. Бюджетът е до 800 евро.
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти за идеален център. Бюджетът е до 1000 евро.
Наш клиент наема магазин в идеален център, разглеждат се предложения, където има човекопоток и спирки на обществен транспорт.
Мой клиент търси да наеме магазин в топ центъра на София. Предпочита улиците Граф Игнатиев и Витошка. Ще се използва за кулинарен магазин.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти за комуникативни райони, с интензивен поток от хора. Бюджетът е до 800 евро.
Наша клиентка търси 15-30 кв. магазин за продажба на храна и аксесоари за животни. Предпочитани квартали: Лозенец, Иван Вазов, Хладилника, Стрелбище. С човекопоток.
Наш клиент наема помещение за студио за красота в кв. Лозенец, разглеждат се предимно партерни помещения със самостоятелен вход.
Клиент търси имот за шоурум за вина в района на квл Бояна. С човекопоток и възможност за спиране на автомобили.
Търся за наемане на мои клиенти помещение, което ще е подходящо за баничарница. Разглеждат ж.к. Меден рудник.
Търся за мой клиент магазин или офис под наем в централните райони на гр. София. Помещението ще бъде използвано за дентален кабинет. Бюджетът е до 1500 евро.
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти само за идеален център. Бюджетът е до 800 евро.
Фирма за електроматериали търси магазин с приоритет в кв. Стелбище или Бели брези. Като алтернатива - и в близките квартали.
Мой клиент търси да наеме кафе-сладкарница в района на кв. Стрелбище. С приоритет гледаме имоти около Южния парк и с човекопоток.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Мой клиент търси да наеме помещение в близост до Южния парк. За магазин за фрешове и пакетирани храни.
Търся да наема магазин с хубава витрина и санитарен възел на партерен етаж. Трябва да се намира на комуникативно място в Центъра, около Съдебната палата. Магазинът може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция със засилен човекопоток. Магазинът ще се използва за продажба на цветя.
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата, да има самостоятелен вход и витрина.
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата и да има самостоятелен вход и витрина.