Вие търсите: Търся под наем многостаен
С обзавеждане
Мои клиенти, семейство от Ливан, които живеят от много години в България, търсят да наемат обзаведен апартамент с три спални в посочените райони.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен многостаен апартамент в центъра на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент под наем в гр. Варна. Държи да има 3 спални. Разглеждат се предложения за кв. Бриз.
многостаен/КЪЩА, Център, ЦЕНА около € 550
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен многостаен апартамент, къща или етаж от къща за строителна бригада. Желателно е да бъде напълно обзаведено с всичко необходимо.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения само за идеален център. По възможност да е необзаведен и да има две бани с тоалетни.
С обзавеждане
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Лозенец. Бюджетът е до 700 евро.
Лукс имот
С обзавеждане
Наемам за клиент от чужбина луксозен апартамент в кв. Лозенец. Да бъде поне с две спални, голяма тераса, по-висок етаж и гледка. Покрит гараж е задължителен.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме топъл и светъл 3-СТАЕН апартамент или къща в районите кв. Бояна, кв. Драгалевци, кв. Симеоново.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент многостаен апартамент в София, с приоритет кв. Красна поляна 3 и кварталите с бърз достъп до там.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 4-СТАЕН, многостаен или мезонет. Разглежда предложения в кв. Гео Милев и кв. Редута.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен или тристаен обзаведен апартамент с гледка към морто в района на м-ст Кабакум. Разглеждаме всички предложения, подходящи за целогодишно ползване и дългосрочен наемане.
С обзавеждане
Търся за мой клиент - майка с две деца, просторен апартамент в Източните части на София. Може да е обзаведен или полуобзаведен.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме мезонет или многостаен апартамент. Апартаментът трябва да е обзаведен. Предпочита източни, южни райони и център. Бюджетът е до 900 евро.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Наемам за мои редовни клиенти помещение за хостел в централната част на града. Застроената площ трябва да е не по-малко от 200 кв. м. Срок на договора за наем не по-малко от 5 години! Статут - за жилищни ...
С обзавеждане
Търся за мои клиенти многостаен апартамент в източните райони на София. Клиентите ми са млади работещи момчета.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиентът ми наема апартамент близо до Районен съд - Варна или Трета Природо-математическа гимназия. Готови сме да реагираме бързо за огледи и депозиране.
С обзавеждане
Търся за клиент 4-СТАЕН или голям 3-СТАЕН апартамент под наем в кв. Гео Милев. Разглеждаме само оферти в района между бул. Шипченски проход и бул. Цариградско шосе.
С обзавеждане
Клиенти на МИРЕЛА, млада холандска двойка, търси да наеме апартамент с три спални в посочените райони на града. Готови сме да реагираме бързо за огледи.
Без обзавеждане
Търся офис помещение в Централната част на града. Площта трябва да е поне 120 кв. м. Задължително изискване е да има склад.
Без обзавеждане
Търся да наеме помещение за учебен център с четири работни помещения. Задължително изискване е да се намира около бул. Васил Левски и ул. Г. Раковски.