Вие търсите: Търся под наем четиристаен апартамент
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен или четиристаен апартамент в района на кв. Манастирски ливади. Предпочита затворени комплекси.
Семейство търси да наеме добре обзаведен апартамент с три спални. Предпочитани райони са кв. Витоша и околните.
Посолството на Афганистан търси да наеме четиристаен добре обзаведен апартамент около бул. Симеоновско шосе. Договорът се сключва с посолството, за 3 години.
Работя с клиенти, които искат да наемат три или четиристаен апартамент в долен Лозенец. Предпочитат карето под Свети Наум до бул. Евлоги Георгиев, в близост до 120 у-ще.
Наемам за клиент апартамент с две спални в района на НДК. За две момичета, 3 курс студентки от Италия.
Трима студенти наемат апартамент с две или три спални около бул. Васил Левски. Учат медицина - шеста година.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за наемане на мой чуждестранен клиент голям тристаен апартамент в централната част на град Бургас. Разглежда необзаведени, но може и да е добре обзаведен. За дългосрочно наемане.
Клиент с който работя, търси да наеме голям апартамент или къща в посочените квартали. Ще ползва имота за детски учебен център.
Семейство с две деца наема къща или апартамент за периода 25 септември - 25 декември. Биха разгледали предложения независимо от района.
Семейство наема апартамент с две или три спални в южните квартали на София. Имат и куче. Къща дори на по-висока цена също е алтернатива.
Търся луксозен апартамент или мезонет за дългосрочен план. В района на Бриз и жк. Чайка. Бюджет 1500 евро.
Клиент на агенцията търси да наеме многостаен апартамент или мезонет в ж.к. Младост. Държи да има три спални, две от които е добре да са обзаведени, като детски стаи. Задължително условие е да има две ...
Клиент на Мирела търси да наеме 4-стаен апартамент в близост до Медицинска академия. Препоръчително е сградата да е ново строителство, но не е задължително. Няма значение на кой етаж се намира, но да ...
Мой клиент търси да наеме топъл и светъл 3-СТАЕН апартамент или къща в районите кв. Бояна, кв. Драгалевци, кв. Симеоново.
Наемам обзаведен апартамент с две или три спални в центъра на града. Търсим предимно в близост до пл. Независимост и пешеходната зона на бул. Княз Борис I-ви.
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в централните райони на гр. София с наем до 450 евро.
Търся за мой клиент многостаен апартамент в София, с приоритет кв. Красна поляна 3 и кварталите с бърз достъп до там.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в районите Изток, Изгрев, Дианабад, Младост, Мусагеница, Зона Б-5 и Зона Б-18. Апартаментът да е обзаведен или полуобзаведен.