Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент
Двойка - архитекти търсят да наемат тристаен апартамент в райони Изток, Изгрев, Гео Милев, Яворов, Оборище, разполагат с бюджет до 500 евро ако може с отделна кухня и стая, която да се ползва за кабинет.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. За предпочитане с паркомясто или гараж.
Семейство наема тристаен апартамент в посочените райони и Манастирски ливади. В последните две години са живели в чужбина.
Семейство с малко дете търси да наеме тристаен апартамент в райони Лозенец и Център. Бюджет 600 евро.
Мой клиент търси да наеме обзаведен 3-СТАЕН апартамент в Младост 1, Младост 2, Младост 3 или Младост 4, за предпочитане в близост до метростанция.
Млада двойка търси да наеме тристаен апартамент в райони около Медицинска академия. Предпочита имота да е необзаведен
Работя с клиентка, която търси да наеме жилище в жк. Лозенец. Задължително с непреходна спалня и запазено обзавеждане.
Клиент търси да наеме апартамент в район Гео Милев. Обзаведен имот, който не се нуждае от ремонт. За предпочитане с две спални.
Мъж търси тристаен апартамент в кв. Симеоново, Драгалевци или Кръстова вада. Задължително с място за паркиране за 2 коли. Да има асансьор и да не е на партерен етаж. Да има тераса/балкон и отоплението ...
Търся за мои клиенти, които са двойка с домашен любимец, двустаен или тристаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще се разглеждат оферти в близост до бул. Шипченски проход.
Двама приятели работещи и междувременно учащи търсят да наемат тристаен апартамент с две спални в централни райони с бюджет до 950 лв.
Търся апартамент под наем за семейство. Всички членове на семейството работят. Нямат домашни любимци. Бюджетът е 800 лева.
Мой клиент търси да наеме 3-стаен апартамент в Гео Милев. Ще живее сам. Работи като изследовател към СУ и ще живее сам.
Моя клиентка от Германия търси да наеме луксозен двустаен или тристаен апартамент в центъра на София.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Лозенец. Предимство е ако има гараж или паркомясто.
Студентка по медицина в 3 курс от Гърция търси да наеме тристаен апартамент в идеалния център на София или райони около него.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в кв. Лозенец. Предпочита да е с гараж или паркомясто.
Мъж и жена търсят апартамент за предпочитане с две спални в центъра на София. Не желаят да е на булевард и по възможност да е на по-висок етаж.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в квартал Лозенец. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Клиент търси да наеме апартамент с две спални. Задължително е да е с пълно обзавеждане и добри транспортни комуникации. Близостта до метростанция е предимство.