Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент
Частна обява
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиентка търси да наеме жилище в кв. Манастирски ливади - Запад, в близост до Билла. Започва работа в дентална клиника в района. Ще живее сама.
Клиент търси да наеме двустаен апартамент е района на Овча купел 1. Ще живее сам, работи в същия район, няма домашни любимци, непушач. Бюджет 550 лв.
Търся обзаведен едностаен или двустаен апартамент за мои клиенти, които са двойка без деца и домашни любимци. Търсенето е спешно!
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджет до 300 Евро. Няма домашни любимци.
Търся да наема дългосрочно 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент, трябва да бъде обзаведен и да не се нуждае от ремонт в кв. Лозенец.
Само момиче търси да наеме едностаен апартамент в кв. Редута. Имотът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Наш клиент наема, едностаен апартамент в близост до ЦУМ и метростанция Сердика, клиентът желае жилището да бъде напълно обзаведено.
Мой клиент търси да наеме обзаведен едностаен апартамент в центъра на град София. Жилищщето трябва да е обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Клиент търси да наеме едностаен, или двустаен апартамент в района на Овча купел. Работещ, сам мъж. До 600 лв.
Двойка търси да наеме едностаен апартамент, обзаведен. Предпочитат кв. Редута. Пътуват много и ще използват имота 2-3 дни седмично.
Мъж, мениджът на верига ресторанти, търси ЕДНОСТАЕН апартамнет. Иска да е в кв. Лозенец или в близките квартали, но да е много близо до метростанция.
Мой клиент от Франция търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в центъра на София или в кварталите около него.