Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент
Лукс имот
Клиент на агенция Мирела, наема краткосрочно / 8 месеца /, студио или двустаен апартамент в района на кк Св. св. Константин и Елена.
Лукс имот
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Лукс имот
С обзавеждане
Наемам за клиент двустаен апартамент в района на Медицинска академия. За само момче от Гърция. Може да бъде и тип студио.
Лукс имот
С обзавеждане
Клиентка от Италия наема студио в Студентски град. Пристига в София на 25 септември и трябва бързо да се нанесе.
Лукс имот
С обзавеждане
Студентка по фармация наема студио или апартамент на пешеходно разстояние от пл. Васил Левски. Ще живее сама.
Лукс имот
С обзавеждане
Клиент от Италия наема малък апартамент в центъра на София. Пристига на 8 октомври и има работа за следващите две години.
Частна обява
Сниму 1-2 комнатную квартиру в Центральной части Бургаса на долгий срок до 160 евро. Порядочная семья без детей и животных.
Лукс имот
С обзавеждане
Клиент, който представлявам, търси да наеме двустаен апартамент в Център. Предпочитана локация е Софийски университет. По възможност да е с обзавеждане.
С обзавеждане
Мой доверен клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в кв. Витоша или ж.к. Студентски град. По възможност да е с хубаво обзавеждане. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Клиент на агенция Мирела търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в посочените квартали. Наемателят ще живее сам. Бюджетът е до 300 евро.
Лукс имот
С обзавеждане
Клиент от Италия, който работи в Телус, наема едностаен или двустаен апартамент в центъра на града. Обзаведен, с готовност за бързо нанасяне.
Лукс имот
С обзавеждане
Работя с клиент, който наема малък апартамент около центъра на София. Обзаведен, без големи претенции.
Лукс имот
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведен 2 - СТАЕН апартамент в цяла София, но за предпочитане по - близо до центъра. До 3 - ти етаж. Няма домашни любимци.
Лукс имот
С обзавеждане
Работеща жена на 26 г. наема студио или малък двустаен апартамент в посочените райони. Предпочита да има отделна кухня.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в центъра на града в непосредствена близост до ул. Юрий Венелин. В жилището ще живее неговата майка.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме едностаен апартамент в райони около Красна поляна. Имотът да не се нуждае от ремонт. Бюджет до 500 лв.
С обзавеждане
Само момиче, работещо в кв. Лозенец търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в близките райони, както и кв. Младост. Няма домашни любимци, предпочита сравнително ново обзавеждане и голяма спалня.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен апартамент в района на кв. Лозенец. Без големи претенции, но на ниска цена.
С обзавеждане
Клиент на агенция Мирела търси да наеме едностаен апартамент в района на ж.к. Младост. По възможност, да има удобна спирка на градски транспорт или метростанция. Приоритетно разглежда жилища с цялостно ...