Вие търсите: Търся под наем офис, град София, Медицинска академия
Наема офис в центъра, подходящ за адвокатска кантора. Желае да е не по- малко от 120 кв. м. Предпочита помещението да е необзаведено и по възможност с четири отделни помещения.
Лукс имот
С обзавеждане
Кол център наема офис в центъра на София. Биха разгледали тип open space, но и разпределение на апартамент. По възможност близо до метро.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в Централните части на София. Помещението ще се използва като представителство на масажни столове. Необходимо е да има лесен достъп до него, за да може да се разтоварва ...
Търся за мой клиент офис в комуникативен район на града, близо до метростанция. Площта да е около 80 кв. м.
Наемам за свой клиент магазин в центъра. Оферти по продължението на пл. Македония към Руски паметник се гледат с приоритет.
Търся за мой клиент помещение в Централен район, около 20 кв. м, което ще използва за микс и мастър стая, за обрабoтка на аудио формати и видео клипове. В помещението ще има лек шум, но клиентът има нужната ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис в централната част на град София. Разглежда предложения с наем до 400 евро.
Търся за мой клиент луксозен офис, разположен в близост до Южния парк и Американско посолство. Офисът да е тип openspace.
Търся за мой клиент малък офис в центъра, в район с добър транспорт. Ще се използва за уроци по музика.
Търся за мой клиент офис в ТОП центъра на града, по възможност с обзавеждане. Сградата да е поддържана.
Наемам офис в Централната част на града, който ще се използва за адвокатска кантора. Да се намира на по-нисък етаж в сградата.
Без обзавеждане
Търся за клиент на агенцията помещение (магазин, офис, заведение) за детска школа за бойни изкуства в централните части на град София.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис или магазин в централната част на София, Разглежда предложения и в ж.к. Зона Б-18 и ж.к. Зона Б-19.
Търся за мой клиент офис под наем, подходящ за медицински кабинет. Разглеждат се предложения в централните квартали на града. Желателно е да има един санитарен възел и естествена светлина.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис или апартамент на партерен етаж, подходящ за детски обучителен център с детски кът. Разглеждат се необзаведени помещения. Желателно е да се намира в близост до спирка на градски ...
Мой клиент търси да наеме магазин или офис в центъра на град София, разположен на място с голям човекопоток. Да има две отделни стаи. Ще се използва като образователен център.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис или магазин в гр. София, на комуникативно място. Разглежда помещение със склад.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис под наем в централните или южните квартали на града. Разглеждат се необзаведени помещения, разположени в близост до метростанция, поликлиника или спирка на градски транспорт.
Мой клиент търси да наеме офис в централната част на град София с площ около 75 кв. м и наем 300 евро.
С обзавеждане
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата, да има самостоятелен вход и витрина.