Вие търсите: Търся под наем офис, град София, кв. Лозенец
Без обзавеждане
Клиентка на агенцията търси да наеме за дългосрочно ползване необзаведен офис в южните квартали. Ще го ползва за счетоводна кантора. Предпочита да е в нова сграда. Да се състои от две или три стаи. Бюджетът, ...
Моя клиентка търси да наеме помещение за ползване като детска занималня в южните квартали на София, с предимство - Манастирски ливади.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис помещение в центъра на комуникативно място. Разглеждат се и предложение в близост до линия на метрото.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА наема офис в посочените райони. Около 100 кв. м, за предпочитане с две отделени помещения. Идеална локация - максимално близо до Мол Парадайс.
Офис, кв. Лозенец, ЦЕНА около € 250
Мой клиент търси да наеме обзаведен офис в кв. Лозенец. По възможност да е близо до метростанция. Бюджетът е до 250 евро.
Наемам офис на партерен етаж във всички квартали на града, но предпочитам в по-централната част. Изискването ми е да има санитарен възел.
С обзавеждане
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата, да има самостоятелен вход и витрина.
Търся за мой клиент малък офис в центъра, в район с добър транспорт. Ще се използва за уроци по музика.
Мой клиент търси да наеме офис в кв. Хладилника в близост до Парадайс център. Разглежда предложения с гараж или паркомясто.
Офис, кв. Лозенец, ЦЕНА около € 200
С обзавеждане
Клиента търси да наеме малък офис в кв. Лозенец. Разполага с бюджет до 200 евро. необходимо е работно помещение за един човек.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в Централните части на София. Помещението ще се използва като представителство на масажни столове. Необходимо е да има лесен достъп до него, за да може да се разтоварва ...
Търся за мой клиент офис в комуникативен район на града, близо до метростанция. Площта да е около 80 кв. м.
Офис, кв. Лозенец, ЦЕНА около € 1 260
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис в кв. Лозенец. Разглежда предложения с площ около 190 кв. м и наем до 1300 евро.
Наемам за свой клиент магазин в центъра. Оферти по продължението на пл. Македония към Руски паметник се гледат с приоритет.
Търся за мой клиент помещение в Централен район, около 20 кв. м, което ще използва за микс и мастър стая, за обрабoтка на аудио формати и видео клипове. В помещението ще има лек шум, но клиентът има нужната ...
Офис/Магазин, кв. Лозенец, ЦЕНА около € 420
Търся за мой клиент магазин под наем в кв. Лозенец. Помещението ще бъде използвано за продажба на алкохол и цигари. Бюджетът е до 420 евро.
Мой клиент търси да наеме офис в град София. Разглежда предложения с площ около 40 кв. м и наем до 200 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис в централната част на град София. Разглежда предложения с наем до 400 евро.
Търся за мой клиент луксозен офис, разположен в близост до Южния парк и Американско посолство. Офисът да е тип openspace.
Мой клиент търси да наеме офис в кв. Хладилника, кв. Лозенец и кв. Изгрев с площ около 150-200 кв. м, с паркомясто и конферентна зала.