Вие търсите: Търся под наем офис, град София, ж.к. Зона Б-5
С обзавеждане
Фирма за счетоводни услуги търси да наеме обзаведен офис в широк център. Бюджет до 800 лв. Може да бъде и без обзавеждане.
Наемам офис на партерен етаж във всички квартали на града, но предпочитам в по-централната част. Изискването ми е да има санитарен възел.
С обзавеждане
Клиент, който представлявам, търси да наеме представителен офис в широк център. Помещението ще се използва за счетоводна къща. Бюджет до 410 евро.
Офис, ж.к. Зона Б-5, Център, ЦЕНА около € 280
С обзавеждане
Мои клиенти търсят да наемат офис, подходящ за счетоводна къща, в центъра и близките райони. За предпочитане да е обзаведен.
Офис, ж.к. Зона Б-5, Център, ЦЕНА около € 300
С обзавеждане
Мои клиенти търсят да наемат офис, подходящ за адвокатска кантора. Желателно е да близо до центъра и да е напълно обзаведен.
Търся за мой клиент офис в комуникативен район на града, близо до метростанция. Площта да е около 80 кв. м.
Търся за мой клиент помещение в Централен район, около 20 кв. м, което ще използва за микс и мастър стая, за обрабoтка на аудио формати и видео клипове. В помещението ще има лек шум, но клиентът има нужната ...
Мой клиент търси да наеме офис в град София. Разглежда предложения с площ около 40 кв. м и наем до 200 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис или магазин в централната част на София, Разглежда предложения и в ж.к. Зона Б-18 и ж.к. Зона Б-19.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме магазин на място с оживен човекопоток, в близост до бул. Александър Стамболийски и ул. Опълченска. Наличието на складово помещение и санитарен възел е препоръчително.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис или магазин в гр. София, на комуникативно място. Разглежда помещение със склад.
Без обзавеждане
Търся да наема за мой клиент помещение, което да е подходящо за фризьорски салон. Търсенето е за района около Медицинска акадаемия, УМБАЛСМ Пирогов и бул. Акад. Иван Е. Гешов.
Наемем за мой клиент сутеренно или партерно помещение, подходящо за магазин/офис. Трябва да се намира в близост до мед. център.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис тип open space на комуникативно място. Ще се използва за компютърни игри, като са нужни около 20-30 места. Търсят се необзаведени помещения. Желателно е да има един санитарен ...
Офис/Магазин, ж.к. Зона Б-5, ЦЕНА около € 1 000
Търся за мой клиент магазин в ж.к. Зона Б-5. Мястото трябва да бъде с интензивен човекопоток. Предпочитаната площ е около 120 кв. м. Трябва да е разположен на ниво кота 0.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис в централната част на града - в района между бул. Тодор Александров и Mall Sofia, в ж.к. Студентски град, между бул. Пейо Яворов и Paradise Center, може и Младост 1.
Търся необзаведено помещение за дългосрочно ползване за офис или магазин. Желателно е да е в западните райони.