Вие търсите: Търся под наем офис, град София, Докторски паметник
Счетоводна къща търси да наеме офис в района на Докторски паметник. По възможност да е близо до метро и да има възможност за паркиране.
Любезна дама, търси малко ателие. Цена до 300 лв. В центъра или периферията на града. За предпочитане на партер.
Работя с клиент, който наема офис в представителна сграда на удобна локация (възможност за градси транспорт) в София. Идеален вариант - голямо помешение, заседателна зала и директорски кабинет. Може да ...
Мой клиент търси да наеме офис в централните квартали. По възможност да е между 30 и 60 кв. м. Бюджетът е до 220 евро.
Наша клиентка търси да наеме медицински кабинет около центъра - Докторски паметник, Медицинска академия, Оборище. Цена до 350 евро.
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата, да има самостоятелен вход и витрина.
Наемам офис на партерен етаж във всички квартали на града, но предпочитам в по-централната част. Изискването ми е да има санитарен възел.
Търся за мой клиент магазин под наем в Централните части на София. Помещението ще се използва като представителство на масажни столове. Необходимо е да има лесен достъп до него, за да може да се разтоварва ...
Търся за мой клиент офис в комуникативен район на града, близо до метростанция. Площта да е около 80 кв. м.
Наемам за свой клиент магазин в центъра. Оферти по продължението на пл. Македония към Руски паметник се гледат с приоритет.
Търся за мой клиент помещение в Централен район, около 20 кв. м, което ще използва за микс и мастър стая, за обрабoтка на аудио формати и видео клипове. В помещението ще има лек шум, но клиентът има нужната ...
Мой клиент търси да наеме офис в град София. Разглежда предложения с площ около 40 кв. м и наем до 200 евро.
Мой клиент търси да наеме офис в централната част на град София. Разглежда предложения с наем до 400 евро.
Търся за мой клиент луксозен офис, разположен в близост до Южния парк и Американско посолство. Офисът да е тип openspace.
Търся за мой клиент офис под наем с площ около 100 кв. м и минимум шест работни места. Разглеждат се районите на Студентски град, Дианабад, около метростанция Г. М. Димитров или болница Токуда. Желателно ...
Търся за мой клиент офис в ТОП центъра на града, по възможност с обзавеждане. Сградата да е поддържана.
Наемам офис в Централната част на града, който ще се използва за адвокатска кантора. Да се намира на по-нисък етаж в сградата.
Търся за клиент на агенцията помещение (магазин, офис, заведение) за детска школа за бойни изкуства в централните части на град София.
Мой клиент търси да наеме офис или магазин в централната част на София, Разглежда предложения и в ж.к. Зона Б-18 и ж.к. Зона Б-19.