Вие търсите: Търся под наем офис, град София
Клиент търси имот за шоурум за вина в района на квл Бояна. С човекопоток и възможност за спиране на автомобили.
Без обзавеждане
Клиентка търси да наеме офис в централните части или около Ринг мол. Държи офисът да разполага с работно помещение и помещение, което ще се ползва като кабинет.
Без обзавеждане
Архитектурна фирма търси да наеме апартамент или офис за дългосрочно. Общо четири човека ще работят в офиса.
Офис, Център, ЦЕНА около € 250
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис, който ще се ползва за кабинет по психология. Търси на нисък етаж и на комуникативно място.
Наша клиентка търси да наеме медицински кабинет около центъра - Докторски паметник, Медицинска академия, Оборище. Цена до 350 евро.
Офис, Център, ЦЕНА около € 500
Мой клиент търси да наеме стоматологичен кабинет в Центъра, около ул. Позитано. Бюджетът с който разполага е 500 евро.
Офис, Център, ЦЕНА около € 220
Клиент на агенцията търси да наеме помещенение в Център за преподаване на уроци по изобразително изкуство. Важно условие е помещението да е светло.
Моя клиентка търси да наеме помещение, което да използва като детска занималня в южните райони на София.
Офис, Център, ЦЕНА около € 300
Наемам за мой клиент апартамент или офис помещение в гр. София. Предпочита идеален център и районите от Руски паметник до НДК. Бюджетът е до 400 евро.
Търся за клиент на агенцията офис под наем в северните квартали на града. Клиента предпочита помещението да е в ж.к. Люлин и да е без обзавеждане.
Офис, ж.к. Хиподрума, ЦЕНА около € 900
С обзавеждане
Клиент търси да наеме обзаведен офис на комуникативно място по бул. България. Имотът да не се нуждае от ремонт и да е готов за нанасяне веднага.
Без обзавеждане
Клиентка на агенцията търси да наеме за дългосрочно ползване необзаведен офис в южните квартали. Ще го ползва за счетоводна кантора. Предпочита да е в нова сграда. Да се състои от две или три стаи. Бюджетът, ...
Офис, ж.к. Зона Б-19, Център, ЦЕНА около € 400
С обзавеждане
Собственик на фирма за онлайн търговия търси да наеме офис за 6-7 служители. Имотът да е в хубави общи части.
Офис, Център, ЦЕНА около € 350
Клиент търси да наеме офис за туристическа агенция до 50 - 60 кв. в центъра. Не е задължително да има паркомясто. До 450 евро.
Офис, Център, ЦЕНА около € 250
Без обзавеждане
Наши клиенти - адвокатска кантора наемат офис в идеален център, разглеждат предложения предимно в офис сграда.
Моя клиентка търси да наеме помещение за ползване като детска занималня в южните квартали на София, с предимство - Манастирски ливади.
Офис, Център, ЦЕНА около € 420
С обзавеждане
Софтуерна фирма търси да наеме офис в представителна сграда. Търсят две отделни работни помещения. По възможност да има четири работни бюра.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис в района на квартал Младост. Важно условие е, да има възможност за паркиране. Бюджетът е до 1000 евро.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис помещение в центъра на комуникативно място. Разглеждат се и предложение в близост до линия на метрото.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА наема офис в посочените райони. Около 100 кв. м, за предпочитане с две отделени помещения. Идеална локация - максимално близо до Мол Парадайс.