Вие търсите: Търся под наем склад, град София, ж.к. Левски Г
Частна обява
Склад около 10кв.м. с разрешение от БАБХ
Търся за мой клиент (голяма международна фирма) складово производствена база в гр. София или околностите на града, с площ над 10000 км. м. Бюджет - €5 кв. м. Изискванията са: - минимум 10 000 кв. ...
Търся за мой клиент склад около 100 кв. м. под наем. Държи да има достъп за камион до склада и да има широки врати. Бюджетът е до 300 евро.
Търся да наема за мой клиент склад или промишлено помещение, подходящо за автосервиз. Предпочита да е на комуникативно място. Бюджетът е до 700 евро.
Търся за мой клиент СКЛАД с лесен достъп с кола и възможност за лесно товарене и разтоварване на стока. Предимство е да има обществен транспорт наблизо. Складът трябва да е около 200 кв. м и да има ...
Наемам за мой клиент склад в София. Складът да е с площ около 60 кв. м, ще се използва за съхранение на мебели.
Наемам офис в сграда, разположена близо до бул. Владимир Вазов. Районът да има отличен достъп до магистралите Хемус и Тракия.
Търся за мой клиент склад под наем в гр. София. Няма предпочитания за района. Иска да е в охраняема сграда и да има трифазен ток в склада. Бюджетът е до 250 евро.
Мой клиент търси да наеме склад в гр. София от 120 кв. м до 300 кв. м. Помещението трябва да отговаря на изискванията за работа с лекарства - да има санитарен под, боя и таван.
Работя с клиент, за когото търся да наема склад, който да бъде подходящ и за производствена дейност. Районът не е от значение.
Наемам склад във всички квартали на София. Складът да е чист и да има настилка и прозорци. Да е около 400 кв. м и най-важното - да има ток 200 kW.
Мой клиент търси да наеме склад в гр. София в близост до ул. Околовръстен път, разглежда и стопански дворове. Минумум 400 кв.м до 600 кв. м, с височина над 4 метра.
Търся във всички квартали на София помещение, подходящо за автосервиз. Клиентите ми имат собствено оборудване и са с дългогодишен опит в автосервизната дейност.