Вие търсите: Търся под наем склад, град София, ж.к. Дружба 2
Без обзавеждане
Търся за мой клиент (голяма международна фирма) складово производствена база в гр. София или околностите на града, с площ над 10000 км. м. Бюджет - €5 кв. м. Изискванията са: - минимум 10 000 кв. ...
Без обзавеждане
Търся за мой клиент склад около 100 кв. м. под наем. Държи да има достъп за камион до склада и да има широки врати. Бюджетът е до 300 евро.
Без обзавеждане
Търся да наема за мой клиент склад или промишлено помещение, подходящо за автосервиз. Предпочита да е на комуникативно място. Бюджетът е до 700 евро.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент СКЛАД с лесен достъп с кола и възможност за лесно товарене и разтоварване на стока. Предимство е да има обществен транспорт наблизо. Складът трябва да е около 200 кв. м и да има ...
Без обзавеждане
Наемам за мой клиент склад в София. Складът да е с площ около 60 кв. м, ще се използва за съхранение на мебели.
Мой клиент търси да наеме складово помещение за промишлена дейност в района на кв. Горубляне и ж.к Дружба.
Склад, , ЦЕНА около € 1 500
Без обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся склад под наем в източните райони. Разглеждат се помещения с квадратура около 250 кв. м, с ТИР достъп и рампа.
Наемам производствено помещение в източните квартали. Да е с големина поне 40 кв. м и да има прозорец или комин.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент склад под наем в гр. София. Няма предпочитания за района. Иска да е в охраняема сграда и да има трифазен ток в склада. Бюджетът е до 250 евро.
Без обзавеждане
Наемам склад в промишлената зона на кв. Дружба, с удобен достъп до бул. Искърско шосе и ЖП гара Искър.
Без обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся да наема склад, който да бъде подходящ и за производствена дейност. Районът не е от значение.
Мой клиент търси да наеме склад в гр. София от 120 кв. м до 300 кв. м. Помещението трябва да отговаря на изискванията за работа с лекарства - да има санитарен под, боя и таван.
Без обзавеждане
Наемам склад във всички квартали на София. Складът да е чист и да има настилка и прозорци. Да е около 400 кв. м и най-важното - да има ток 200 kW.
Мой клиент търси да наеме склад в гр. София в близост до ул. Околовръстен път, разглежда и стопански дворове. Минумум 400 кв.м до 600 кв. м, с височина над 4 метра.
Без обзавеждане
Наемам помещение около 150 кв. м на партерен етаж в източните квартали. Помещението трябва да е подходящо за склад или производство.
Магазин/Склад, , ЦЕНА около € 900
Без обзавеждане
Работя с клиент, който търси помещение за escape room. Предпочита да е със самостоятелен вход и да има собствен санитарен възел.
Без обзавеждане
Търся да наема за мой клиент складово помещение в източната дъга на Околовръстен път или около Казичане. Складът трябва да разполага с ТИР достъп.
Без обзавеждане
Търся във всички квартали на София помещение, подходящо за автосервиз. Клиентите ми имат собствено оборудване и са с дългогодишен опит в автосервизната дейност.
Без обзавеждане
Имам клиент, за когото търся складово помещение с възможност да отделяне на магазин за търговска дейност с хранителни добавки. Желае да е на комуникативно място с човекопоток. Препоръчително е да има ...