Вие търсите: Търся под наем склад, град София
Търся да наема производствено помещение с достъп за товарни автомобили, между 150 и 300 кв. м, с две или повече помещения. Едното да има дренаж, а другото да се ползва за склад. Таваните да са между 3 ...
Търся за мой клиент (голяма международна фирма) складово производствена база в гр. София или околностите на града, с площ над 10000 км. м. Бюджет - €5 кв. м. Изискванията са: - минимум 10 000 кв. ...
Търся за мой клиент склад около 100 кв. м. под наем. Държи да има достъп за камион до склада и да има широки врати. Бюджетът е до 300 евро.
Търся да наема за мой клиент склад или промишлено помещение, подходящо за автосервиз. Предпочита да е на комуникативно място. Бюджетът е до 700 евро.
Мой клиент търси да наеме склад в град София. Разглежда предложения с площ около 350 кв. м и цена до 875 евро.
Търся за мой клиент СКЛАД с лесен достъп с кола и възможност за лесно товарене и разтоварване на стока. Предимство е да има обществен транспорт наблизо. Складът трябва да е около 200 кв. м и да има ...
Наемам за мой клиент склад в София. Складът да е с площ около 60 кв. м, ще се използва за съхранение на мебели.
Мой клиент търси да наеме склад в ж.к. Дианабад с площ между 200 кв. м и 300 кв. м и шест отделни помещения. Разглежда предложения, които не са в жилищна сграда.
Мой клиент търси да наеме складово помещение за промишлена дейност в района на кв. Горубляне и ж.к Дружба.
Търся под наем Склад, , ЦЕНА около € 1 500
Работя с клиент, за когото търся склад под наем в източните райони. Разглеждат се помещения с квадратура около 250 кв. м, с ТИР достъп и рампа.
Наемам офис в сграда, разположена близо до бул. Владимир Вазов. Районът да има отличен достъп до магистралите Хемус и Тракия.
Мой клиент търси да наеме склад в района на аерогара София. Разглежда предложения с площ около 250 кв. м.
Търся под наем Склад, Център, ЦЕНА около € 10 000
Мой клиент търси да наеме склад в центъра на град София. Разглежда предложения с наем до 10 000 евро.
Наемам производствено помещение в източните квартали. Да е с големина поне 40 кв. м и да има прозорец или комин.
Търся за мой клиент склад под наем в гр. София. Няма предпочитания за района. Иска да е в охраняема сграда и да има трифазен ток в склада. Бюджетът е до 250 евро.
Работя с клиент, който търси да наеме склад в охраняема складова база. Предпочита складът да има естествена светлина.
Наемам склад в промишлената зона на кв. Дружба, с удобен достъп до бул. Искърско шосе и ЖП гара Искър.
Наемам склад в кв. Дианабад с бърз достъп до центъра на града. Складовата зона да се охранява и да има възможност за товаро-разтоварна дейност и подход за големи камиони TIR.
Мой клиент търси да наеме склад в гр. София от 120 кв. м до 300 кв. м. Помещението трябва да отговаря на изискванията за работа с лекарства - да има санитарен под, боя и таван.
Работя с клиент, за когото търся да наема склад, който да бъде подходящ и за производствена дейност. Районът не е от значение.