Вие търсите: Търся под наем промишлено помещение, град София, ж.к. Дружба 1
Търся за клиенти помещение под наем за производство на хранителни продукти. В индустриалните зони на града или в селата около София.
Търся за мой клиент (голяма международна фирма) складово производствена база в гр. София или околностите на града, с площ над 10000 км. м. Бюджет - €5 кв. м. Изискванията са: - минимум 10 000 кв. ...
Търся да наема за мой клиент склад или промишлено помещение, подходящо за автосервиз. Предпочита да е на комуникативно място. Бюджетът е до 700 евро.
Търся за мой клиент СКЛАД с лесен достъп с кола и възможност за лесно товарене и разтоварване на стока. Предимство е да има обществен транспорт наблизо. Складът трябва да е около 200 кв. м и да има ...
Мой клиент търси да наеме складово помещение за промишлена дейност в района на кв. Горубляне и ж.к Дружба.
Наемам производствено помещение в източните квартали. Да е с големина поне 40 кв. м и да има прозорец или комин.
Търся за мой клиент склад под наем в гр. София. Няма предпочитания за района. Иска да е в охраняема сграда и да има трифазен ток в склада. Бюджетът е до 250 евро.
Наемам склад във всички квартали на София. Складът да е чист и да има настилка и прозорци. Да е около 400 кв. м и най-важното - да има ток 200 kW.
Наемам помещение около 150 кв. м на партерен етаж в източните квартали. Помещението трябва да е подходящо за склад или производство.
Търся да наема за мой клиент складово помещение в източната дъга на Околовръстен път или около Казичане. Складът трябва да разполага с ТИР достъп.
Търся във всички квартали на София помещение, подходящо за автосервиз. Клиентите ми имат собствено оборудване и са с дългогодишен опит в автосервизната дейност.