Вие търсите: Търся под наем промишлено помещение, град София
Търся да наема производствено помещение с достъп за товарни автомобили, между 150 и 300 кв. м, с две или повече помещения. Едното да има дренаж, а другото да се ползва за склад. Таваните да са между 3 ...
Търся за мой клиент (голяма международна фирма) складово производствена база в гр. София или околностите на града, с площ над 10000 км. м. Бюджет - €5 кв. м. Изискванията са: - минимум 10 000 кв. ...
Търся да наема за мой клиент склад или промишлено помещение, подходящо за автосервиз. Предпочита да е на комуникативно място. Бюджетът е до 700 евро.
Мой клиент търси да наеме промишлено помещение в квартал Левски В, самостоятелна постройка. Не е необходим човекопоток.
Търся за мой клиент СКЛАД с лесен достъп с кола и възможност за лесно товарене и разтоварване на стока. Предимство е да има обществен транспорт наблизо. Складът трябва да е около 200 кв. м и да има ...
Мой клиент търси да наеме складово помещение за промишлена дейност в района на кв. Горубляне и ж.к Дружба.
Наемам офис в сграда, разположена близо до бул. Владимир Вазов. Районът да има отличен достъп до магистралите Хемус и Тракия.
Наемам производствено помещение в източните квартали. Да е с големина поне 40 кв. м и да има прозорец или комин.
Търся за мой клиент склад под наем в гр. София. Няма предпочитания за района. Иска да е в охраняема сграда и да има трифазен ток в склада. Бюджетът е до 250 евро.
Мой клиент търси да наеме промишлено помещение в кв. Левски, с площ около 65 кв. м и наем до 300 евро.
Наемам склад във всички квартали на София. Складът да е чист и да има настилка и прозорци. Да е около 400 кв. м и най-важното - да има ток 200 kW.
Наемам партерно помещение, подходящо за продажба и производство на храна в кварталите Левски и Младост.
Наемам помещение около 150 кв. м на партерен етаж в източните квартали. Помещението трябва да е подходящо за склад или производство.
Търся за мой клиент склад или промишлено помещение под наем в близост до южната дъга на ул. Околовръстен път. Задължително е да има ТИР достъп, по възможност да има офис и санитарен възел.
Мой клиент търси да наеме склад в района на ж.к. Люлин, кв. Гевгелийски и кв. Суходол с площ около 40-60 кв. м. Паркомясто би било предимство.
Търся за клиент самостоятелно помещение/офис за шивашко ателие. Не е необоходимо да е на централно място. Да има санитарен възел.
Търся да наема за мой клиент складово помещение в източната дъга на Околовръстен път или около Казичане. Складът трябва да разполага с ТИР достъп.
Търся във всички квартали на София помещение, подходящо за автосервиз. Клиентите ми имат собствено оборудване и са с дългогодишен опит в автосервизната дейност.
Търся да наема склад или промишлено помещение в района на кв. Гевгелийски. Ще се използва за съхранение на дървени материали.