Вие търсите: Търся под наем къща, град София, кв. Симеоново
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведена къща в района на кв. Симеоново и Драгалевци. Задължително с двор и с поне три спални.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент къща в София, над 200 кв. м. Къщата трябва да разполага с четири спални. Големият двор би бил предимство.
С обзавеждане
Семейство с три големи деца наема къща с приоритет в кв. Бояна и Драгалевци. Търсят четири спални и по възможност три бани, както и двор.
Лукс имот
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен апартамент, етаж или цяла къща под наем. Задължително изискване е да има паркомясто, гараж или ако е в затворен комплекс да има охраняем паркинг. Държи да заплати за една ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведена къща в района на кв. Драгалевци, Симеоново и Бояна. Семейство с две големи деца, без домашни любимци.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведена къща в посочените райони. Единият етаж ще се ползва за творческа дейност.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме необзаведена къща в района на кв. Симеоново, Драгалевци. Важно условие е да има голям двор.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент къща под наем в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Клиентът ми няма ограничения в бюджета.
КЪЩА, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 1 200
С обзавеждане
Търся да наема къща в околностите на София (Панчарево, Бистрица, Симеоново), да има удобен транспорт. Подходяща да семейство с дете - двор, тиха улица.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за клиент къща във всички части на София. Ще се ползва за социални дейности. Необзаведен имот с двор би бил предимство.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведена къща в района на кв. Симеоново, Бояна, Драгалевци. Условие - да има собствен двор.
Лукс имот
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме къща в района на кв. Драгалевци, Симеоново или Бояна. Къщата трябва да е изцяло обзаведена и оборудвана, да има самостоятелен гараж или паркоместа в двора.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме топъл и светъл 3-СТАЕН апартамент или къща в районите кв. Бояна, кв. Драгалевци, кв. Симеоново.
Без обзавеждане
Търся за мои клиенти 3-СТАЕН апартамент или КЪЩА под наем в Източните и Южните райони. За предпочитане е жилището да се предлага необзаведено и да бъде разположено на тиха улица. Бюджетът им е до 500 ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме къща в подножието на Витоша. Желае да има две самостоятелни спални. За предпочитане да има обзавеждане и да е готова за нанасяне.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме къща в подножието на Витоша планина. Желателно е да бъде напълно обзаведена и с целогодишен достъп.
С обзавеждане
Мои клиенти търсят да наемат къща в кв. Бояна. Младо семейство с едно дете са. Предпочитат този квартал. Наличието на паркомясто/гараж би било предимство.