Вие търсите: Търся под наем заведение, град София, Център
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Няма предпочитания за конкретни квартали. Бюджетът е до 1000 евро.
Заведение, Център, ЦЕНА около € 400
С обзавеждане
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Бюджетът е до 400 евро. Предпочита заведението да е оборудвано и да е разположено на улица с голям човекопоток.
Заведение, Център, ЦЕНА около € 400
С обзавеждане
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Бюджетът е до 400 евро. Предпочита заведението да е оборудвано и да е разположено на улица с голям човекопоток
Магазин/Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 000
Клиент, с който работя, търси да наеме магазин или заведение в центъра на София. По възможност е имотът да не е обзаведен.
Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 000
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме помещение за пекарна в центъра на града. Помещението трябва да има търговска площ около 30 кв.м, складово помещение и място, което да е обособено за готвене.
Офис/Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 100
Работя с клиент, за когото търся да наема заведение в центъра на София. Изискването е да е оборудвано, защото клиентът ми иска да стартира дейност веднага.
Търся за мой клиент заведение в идеален Център. Заведението ще се използва като ресторант за италианска кухня.
Мой клиент търси да наеме заведение в централната част на град София. Разглежда предложения с площ над 100 кв. м.
С обзавеждане
Наемам заведение в ТОП центъра на града, което ще се използва за бързо хранене. Да е разположено е на партерно ниво в сградата.
Наемам заведение в източни райони и Център, на място със засилен човекопоток. Помещението ще се използва за кафене или наргиле-бар.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме заведение в централната част на град София. Разглежда предложения с площ около 100 кв. м.
Търся за мой клиент помещение, което да се използва за сладкарска работилница, в централната част на града. Заведението може да няма въздуховоди, но трябва да има трифазен ток.
Без обзавеждане
Мой клиент търси в централните части на града помещение, подходящо за заведение за бързо хранене. Бюджетът му е до 1000 евро. Клиентът има собствено оборудване.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин на оживено място, подходящ за продажба на хранителни стоки. Задължително условие е да има поне санитарен възел. Не се разглеждат предложения в кварталите Обеля и Люлин.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме заведение в град София с площ около 100 кв. метра. Не разглежда крайни квартали.
С обзавеждане
Наемам помещение в идеален Център, което да се използва за фризьорски салон. Предпочитам да е на комуникативно място, близо до метростанция.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме магазин на място с оживен човекопоток, в близост до бул. Александър Стамболийски и ул. Опълченска. Наличието на складово помещение и санитарен възел е препоръчително.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за приготвяне на топли закуски. Разглеждат се всички източни и южни квартали. Задължително е мястото да е с оживен човекопоток, да е в близост до спирка на градски ...
Мой клиент търси да наеме заведение в престижните квартали на гр. София. Разглежда предложения с над 100 места.
Търся за мой клиент заведение под наем между 100 кв. м и 200 кв. м. Предпочита централната част на града. Бюджетът е до 1300 евро.