Вие търсите: Търся под наем заведение, град София
Работя с клиент, който наема помещение за бързо хранене в центъра на София. Търговската част да е около 50 м. Разработва иновационен за страната ни проект.
Работя с клиенти, голяма верига заведения, за които търся имоти подходящи за ресторанти в центъра на София, но гледаме и други райони.
Наемем обзаведено заведение на комуникативна локация, за предпочитане в ж.к. Студентски град, задължително на централна улица.
Наемам търговски обект, подходящ за магазин, офис или заведение. Да е разположен на комуникативно място в квартал със засилен човекопоток.
Наемам разработено заведение за бързо хранене в центъра на кв. Бояна. Трябва да е разположено е на главен път, с възможност за паркиране.
Клиент търси да наеме помещение за пекарна в центъра на града. Помещението трябва да има търговска площ около 30 кв.м, складово помещение и място, което да е обособено за готвене.
Търся под наем заведение, което да е в близост до бизнес сгради. Заведението ще обхваща закуски и обедно меню. За предпочитане е помещението да е оборудвано.
Търся за мой клиент заведение в комуникативен район на града, което ще се използва за продажба на закуски.
Работя с клиент, за когото търся да наема заведение в центъра на София. Изискването е да е оборудвано, защото клиентът ми иска да стартира дейност веднага.
Наемам заведение, подходящо за бързо хранене във всички квартали на София, в район със засилен човекопоток, близо до спирките на обществения транпосрт. Заведението предпочитам да е оборудвано и да разполага ...
Търся за мой клиент заведение в идеален Център. Заведението ще се използва като ресторант за италианска кухня.
Търся за мой клиент заведение на комуникативно място, без значение от квартала. Ще се използва за кафене или продажба на закуски.
Мой клиент търси да наеме заведение в централната част на град София. Разглежда предложения с площ над 100 кв. м.
Търся за мой клиент магазин с квадратура около 150 кв. м. Ще се използва за рибен магазин. Желателно е да е в район с човекопоток и да има складово помещение. Паркомясто би било предимство.
Наемам разработено заведение за бързо хранене в квартал Красно село, близо до спирки на обществен транспорт, със засилен човекопоток.
Наемам заведение в ТОП центъра на града, което ще се използва за бързо хранене. Да е разположено е на партерно ниво в сградата.
Търся за мой клиент заведение под наем в кв. Лозенец. Няма предпочитания относно обзавеждането. Бюджетът е до 700 евро.
Наемам заведение в източни райони и Център, на място със засилен човекопоток. Помещението ще се използва за кафене или наргиле-бар.