Вие търсите: Търся под наем заведение, град София
Заведение, кв. Иван Вазов, ЦЕНА около € 450
Мой клиент търси да наеме подходящо помещение за кафе сладкарница в южната част на град София. Да има опция за 4-5 маси.
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Няма предпочитания за конкретни квартали. Бюджетът е до 1000 евро.
Без обзавеждане
Наемем обзаведено заведение на комуникативна локация, за предпочитане в ж.к. Студентски град, задължително на централна улица.
Наемам търговски обект, подходящ за магазин, офис или заведение. Да е разположен на комуникативно място в квартал със засилен човекопоток.
Заведение, кв. Бояна, ЦЕНА около € 1 500
С обзавеждане
Наемам разработено заведение за бързо хранене в центъра на кв. Бояна. Трябва да е разположено е на главен път, с възможност за паркиране.
Заведение, Център, ЦЕНА около € 400
С обзавеждане
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Бюджетът е до 400 евро. Предпочита заведението да е оборудвано и да е разположено на улица с голям човекопоток.
Заведение, Център, ЦЕНА около € 400
С обзавеждане
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Бюджетът е до 400 евро. Предпочита заведението да е оборудвано и да е разположено на улица с голям човекопоток
Магазин/Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 000
Клиент, с който работя, търси да наеме магазин или заведение в центъра на София. По възможност е имотът да не е обзаведен.
Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 000
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме помещение за пекарна в центъра на града. Помещението трябва да има търговска площ около 30 кв.м, складово помещение и място, което да е обособено за готвене.
С обзавеждане
Търся под наем заведение, което да е в близост до бизнес сгради. Заведението ще обхваща закуски и обедно меню. За предпочитане е помещението да е оборудвано.
Търся за мой клиент заведение в комуникативен район на града, което ще се използва за продажба на закуски.
Офис/Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 100
Работя с клиент, за когото търся да наема заведение в центъра на София. Изискването е да е оборудвано, защото клиентът ми иска да стартира дейност веднага.
Наемам заведение, подходящо за бързо хранене във всички квартали на София, в район със засилен човекопоток, близо до спирките на обществения транпосрт. Заведението предпочитам да е оборудвано и да разполага ...
Търся за мой клиент заведение на комуникативно място, без значение от квартала. Ще се използва за кафене или продажба на закуски.
Търся за мой клиент заведение в идеален Център. Заведението ще се използва като ресторант за италианска кухня.
Мой клиент търси да наеме заведение в централната част на град София. Разглежда предложения с площ над 100 кв. м.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин с квадратура около 150 кв. м. Ще се използва за рибен магазин. Желателно е да е в район с човекопоток и да има складово помещение. Паркомясто би било предимство.
С обзавеждане
Наемам разработено заведение за бързо хранене в квартал Красно село, близо до спирки на обществен транспорт, със засилен човекопоток.
С обзавеждане
Наемам заведение в ТОП центъра на града, което ще се използва за бързо хранене. Да е разположено е на партерно ниво в сградата.
Заведение, кв. Лозенец, ЦЕНА около € 700
Търся за мой клиент заведение под наем в кв. Лозенец. Няма предпочитания относно обзавеждането. Бюджетът е до 700 евро.