Вие търсите: Търся под наем магазин, град София, ж.к. Младост 3
Работя с клиент, който търси помещение за провеждане на индивидуални тренировки. По възможност с поне 40 кв. м основно помещение.
Мой клиент търси да наеме магазин в ж.к. Младост. Помещението ще се използва за месарски магазин. Бюджетът е до 1200 евро.
Търся за мой клиент магазин в комуникативен район на града. Магазинът да е на партерен етаж, ще се използва за продажба на месни изделия.
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Предпочита централна част, източни и южни райони. Бюджетът е до 1100 евро.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за масажно студио в източните и южните райони. Може да е офис по статут.
Търся за мой клиент магазин с квадратура около 150 кв. м. Ще се използва за рибен магазин. Желателно е да е в район с човекопоток и да има складово помещение. Паркомясто би било предимство.
Търся за мой клиент магазин на оживено място, подходящ за продажба на хранителни стоки. Задължително условие е да има поне санитарен възел. Не се разглеждат предложения в кварталите Обеля и Люлин.
Работя с клиентка, за която търся помещение за малък козметичен салон в източните квартали. Желателно е да се намира на оживена улица и да се състои от две помещения - един магазин и един кабинет. Търсенето ...
Търся под наем Магазин, , ЦЕНА около € 300
Търся за мой клиент магазин под наем в кварталите Редута, Слатина и Гео Милев. Може да няма статут на магазин.
Мой клиент търси да наеме офис или магазин в гр. София, на комуникативно място. Разглежда помещение със склад.
Наемам търговски обект в южни и източни райони. Обектът да е разположен на ниво полусутерен или партер и да има един или два самостоятелни входа.
Търся за мой клиент магазин за хранителни стоки на комуникативно и оживено място в София. Разглежда всички квартали с изключение на Северните.
Мой клиент търси да наеме магазин в град София, ж.к. Младост, на комуникативно място и наем до 250 евро.
Търся за мой клиент магазин в централните райони на комуникативно място за продажба на италиански вина и сирена. Желателно е квадратурата да е до 50 кв. м.
Наемам помещение, което да се използва за производство на закуски. Търся в източните райони, с приоритет в ж.к. Младост.
Мой клиент търси да наеме магазин в центъра или ж.к. Младост или в близост до пазар с наем до 200 евро.
Търся за мой клиент магазин в район с оживен човекопоток, на главна улица или булевард. Ще се използва за продажба на домашни потреби и козметични продукти. Разглеждат се всички централни и южни квартали.
Мой клиент търси да наеме малко помещение около 15 кв. м, подходящо за бижутерско ателие. Предпочита търговски и натоварени улици. Няма предпочитания за конкретен квартал или район. Бюджетът е до 200 ...
Наемам партерно помещение, подходящо за продажба и производство на храна в кварталите Левски и Младост.
Работя с клиент, който търси помещение за escape room. Предпочита да е със самостоятелен вход и да има собствен санитарен възел.