Вие търсите: Търся под наем магазин, град София, ж.к. Люлин 5
Мой клиент търси да наеме магазин в гр. София. Разглежда предложения с голям човекопоток, до 175 евро наем.
Търся за мой клиент магазин в комуникативен район на града. Магазинът да е на партерен етаж, ще се използва за продажба на месни изделия.
Търся за мой клиент магазин с квадратура около 150 кв. м. Ще се използва за рибен магазин. Желателно е да е в район с човекопоток и да има складово помещение. Паркомясто би било предимство.
Мой клиент търси подходящо помещение за магазин или заведение с място за храна. Предимство е, ако има подходящите разрешителни, както и аспирация и оборудване. Разглеждат се предложения в кварталите Люлин ...
Мой клиент търси да наеме офис или магазин в гр. София, на комуникативно място. Разглежда помещение със склад.
Наемем за мой клиент сутеренно или партерно помещение, подходящо за магазин/офис. Трябва да се намира в близост до мед. център.
Мой клиент търси да наеме магазин в гр. София, до 30 кв. м. Помещението ще се използва за баничарница.
Мой клиент търси да наеме малко помещение около 15 кв. м, подходящо за бижутерско ателие. Предпочита търговски и натоварени улици. Няма предпочитания за конкретен квартал или район. Бюджетът е до 200 ...
Мой клиент търси да наеме магазин на оживено място с човекопоток в близост до автобусна спирка, метростанция или училище. Помещението ще се използва за продажба на алкохол и цигари.
Мой клиент търси да наеме магазин в ж.к. Люлин с площ около 45-60 кв. м. Предпочита да бъде на комуникативно място.
Клиентът ми търси да наеме помещение около 100 кв. м, подходящо за магазин за дрехи. Кварталът не е от основно значение, стига мястото да е комуникативно.