Вие търсите: Търся под наем магазин, град София, ж.к. Левски Г
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме търговско помещение с площ от 40-70 кв.м разполагащо с малък склад и санитарен възел. Търсенето е за аптека. Предпочита помещението да е извън централната зона на София, но с голям ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент магазин/офис, подходящ за книжарница. Трябва да се намира на оживено място - до пазар, детска градина или училище, в кварталите Слатина, Хаджи Димитър, Сухата Река, Левски Г.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме магазин в гр. София. Разглежда предложения с голям човекопоток, до 175 евро наем.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин в комуникативен район на града. Магазинът да е на партерен етаж, ще се използва за продажба на месни изделия.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин с квадратура около 150 кв. м. Ще се използва за рибен магазин. Желателно е да е в район с човекопоток и да има складово помещение. Паркомясто би било предимство.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис или магазин в гр. София, на комуникативно място. Разглежда помещение със склад.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Наемем за мой клиент сутеренно или партерно помещение, подходящо за магазин/офис. Трябва да се намира в близост до мед. център.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин в район с оживен човекопоток, на главна улица или булевард. Ще се използва за продажба на домашни потреби и козметични продукти. Разглеждат се всички централни и южни квартали.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме магазин в гр. София, до 30 кв. м. Помещението ще се използва за баничарница.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме малко помещение около 15 кв. м, подходящо за бижутерско ателие. Предпочита търговски и натоварени улици. Няма предпочитания за конкретен квартал или район. Бюджетът е до 200 ...
Без обзавеждане
Наемам партерно помещение, подходящо за продажба и производство на храна в кварталите Левски и Младост.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме магазин на оживено място с човекопоток в близост до автобусна спирка, метростанция или училище. Помещението ще се използва за продажба на алкохол и цигари.
С обзавеждане
Търся за клиент помещение за баничарница и производство на закуски. Помещението трябва да бъде оборудвано.
С обзавеждане
Търся за клиент заведение за продажба на скара и сандвичи. Мястото трябва да е с интензивен човекопоток.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиентът ми търси да наеме помещение около 100 кв. м, подходящо за магазин за дрехи. Кварталът не е от основно значение, стига мястото да е комуникативно.