Вие търсите: Търся под наем магазин, град София, Център
Търся за мой клиент магазин или офис под наем в централните райони на гр. София. Помещението ще бъде използвано за дентален кабинет. Бюджетът е до 1500 евро.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 800
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти само за идеален център. Бюджетът е до 800 евро.
С обзавеждане
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата, да има самостоятелен вход и витрина.
Търся за мой клиент магазин в Център. Ще се използва за продажба на домашни потреби. Помещението да е около 60 кв. м и да има витрина.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 800
Търся да наема магазин с хубава витрина и санитарен възел на партерен етаж. Трябва да се намира на комуникативно място в Центъра, около Съдебната палата. Магазинът може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция със засилен човекопоток. Магазинът ще се използва за продажба на цветя.
Офис/Магазин, Център, ЦЕНА около € 300
С обзавеждане
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата и да има самостоятелен вход и витрина.
Магазин/Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 000
Клиент, с който работя, търси да наеме магазин или заведение в центъра на София. По възможност е имотът да не е обзаведен.
Без обзавеждане
Клиентът търси да наеме помещение за продажба на цигари и алкохол на оживено място с площ от 30 до 70 кв. и бюджет до 500 евро. Възможно е и по-голям бюджет ако имотът е на много добра локация, със засилен ...
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме помещение подходящо за химическо чистене. Като район - кв. Бояна или бул. Патриарх Евтимий около Петре кьошета.
Резервиран
Офис/Магазин, Център, ЦЕНА около € 1 500
Без обзавеждане
Наемам помещение, подходящо за стоматологичен кабинет. Добре е да се намира на комуникативно място в идеален център.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в Централните части на София. Помещението ще се използва като представителство на масажни столове. Необходимо е да има лесен достъп до него, за да може да се разтоварва ...
Търся за мой клиент магазин в идеален Център, в район със засилен човекопоток. Магазинът трябва да има витрина и да е на партерен етаж. Ще се използва за продажба на детски играчки.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 450
Без обзавеждане
Наемам магазин за свой клиент в центъра района на улиците Витоша, Княз Борис I и Солунска. Помещението ще се използва за галерия.
Търся да наема магазин в централната част на град София. С площ между 20 и 40 кв. м. Ще се използва за продажба на дрехи.
Наемам за свой клиент магазин в центъра. Оферти по продължението на пл. Македония към Руски паметник се гледат с приоритет.
Мой клиент търси да наеме магазин в централната част на град София. Разглежда предложения на комуникативно място.
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Предпочита централна част, източни и южни райони. Бюджетът е до 1100 евро.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин или офис под наем в Центъра на София, в района на Халите, Женския пазар и бул. Христо Ботев. Разглежда и ж.к Дианабад и ж.к Мусагеница. Трябва да е на оживено място, да има ...
Офис/Магазин, Център, ЦЕНА около € 2 000
Без обзавеждане
Наемам офис или магазин единствено и само в района на Пиротска и ул. Цар Самуил. Квадратурата да бъде между 25 и 30 кв. м. Да има лице на улицата и да не е безистен.