Вие търсите: Търся под наем магазин, град София, Център
Мой клиент търси да наеме магазин със складово помещение около 2 000 - 6 000кв.м. цената зависи от района и квадратурата, без значение района, важното е да е на главен булевард.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в идеален център. Разглежда само оферти с хубаво лице и интензивен човекопоток. Бюджетът е до 1000 евро.
Търся за клиетн на агенция Мирела магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти само за идеален център, с интензивен поток от хора.
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглеждат се оферти само за център, интензивен поток от хора. Бюджетъте до 3000 евро.
Клиент на агенцията наема помещение подходящо за продажба на електронни цигари в центъра на София. Задължително условие - улицата да има човекопоток.
Клиент търси да наеме магазин за каса на Изипей с площ около 20-30 кв.м. Препочита по централни райони, но би разгледал и предложения за райони с човекопоток.
Търся за клиент на агенция Мирела магазин под наем в идеален център на столицата. Разглеждат се предложения за оферти с интензивен човекопоток.
Мой клиент търси да наеме магзин в топ центъра на София. Предпочита бул. Витоша, ул. Граф Игнатиев или ул. Раковска в търговската й част.
Търся за клиент на агенция Мирела магазин под наем в идеален център на Столицата. Разглеждат се само предложения с интензивен поток от хора. Бюджетът е до 1500 евро.
МОй клиент търси да наеме помещение, което да става за производствена дейност, да има възможност за паркиране около него.
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата, да има самостоятелен вход и витрина.
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата и да има самостоятелен вход и витрина.
Търся да наема магазин с хубава витрина и санитарен възел на партерен етаж. Трябва да се намира на комуникативно място в Центъра, около Съдебната палата. Магазинът може да е както обзаведен, така и необзаведен.