Вие търсите: Търся под наем магазин, град София, ж.к. Студентски град
Без обзавеждане
Клиентът търси да наеме помещение за продажба на цигари и алкохол на оживено място с площ от 30 до 70 кв. и бюджет до 500 евро. Възможно е и по-голям бюджет ако имотът е на много добра локация, със засилен ...
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Предпочита централна част, източни и южни райони. Бюджетът е до 1100 евро.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за масажно студио в източните и южните райони. Може да е офис по статут.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин на оживено място, подходящ за продажба на хранителни стоки. Задължително условие е да има поне санитарен възел. Не се разглеждат предложения в кварталите Обеля и Люлин.
Офис/Магазин/Заведение, , ЦЕНА около € 500
Работя с клиентка, за която търся помещение за малък козметичен салон в източните квартали. Желателно е да се намира на оживена улица и да се състои от две помещения - един магазин и един кабинет. Търсенето ...
Магазин, , ЦЕНА около € 300
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в кварталите Редута, Слатина и Гео Милев. Може да няма статут на магазин.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин за хранителни стоки на комуникативно и оживено място в София. Разглежда всички квартали с изключение на Северните.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин в централните райони на комуникативно място за продажба на италиански вина и сирена. Желателно е квадратурата да е до 50 кв. м.
Магазин/Заведение, , ЦЕНА около € 250
Наемам помещение, което да се използва за производство на закуски. Търся в източните райони, с приоритет в ж.к. Младост.
Магазин/Склад, , ЦЕНА около € 900
Без обзавеждане
Работя с клиент, който търси помещение за escape room. Предпочита да е със самостоятелен вход и да има собствен санитарен възел.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, подходящо за магазин за дрехи. Предпочитаме централните части на града с добър човекопоток.
Магазин, , ЦЕНА около € 300
Без обзавеждане
Търся да наема за клиент, магазин в района на Студентски град, на място с добра видимост и интензивен човекопоток.
Без обзавеждане
Имам клиент, за когото търся складово помещение с възможност да отделяне на магазин за търговска дейност с хранителни добавки. Желае да е на комуникативно място с човекопоток. Препоръчително е да има ...
Магазин, , ЦЕНА около € 250
Без обзавеждане
Клиентът ми търси да наеме помещение за козметично студио. Няма особени претенции за района. Хубаво ще е да има удобно място за паркиране.
Магазин, , ЦЕНА около € 500
Клиентът ми търси да наеме помещение за магазин или офис в кварталите Младост 1, 1а, Мусагеница, Слатина, Г. Милев. Площта трябва да е поне 60 кв. м.
Търся за свой клиент, помещение подходящо за магазин за алкохол и цигари. Имотът трябва да се намира на място с интензивен човекопоток. Централните части на София са с предимство.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент необзаведено помещение на партерен етаж, подходящо за книжарница. Предпочитани са източните райони.