Вие търсите: Търся под наем магазин, град София, ж.к. Слатина
Без обзавеждане
Компютърна фирма наема офис в посочените квартали. Ще работят двама души, без човекопоток, но са им необходими поне 60 кв.м, за да могат да складират техника.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме помещение под наем подходящо за танцово студио около 60 кв.м и санитарно помещение в района на Манастирски ливади, Център, Лозенец. Може да е за ремонт. Да не е в жилищна сграда, ...
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме търговско помещение с площ от 40-70 кв.м разполагащо с малък склад и санитарен възел. Търсенето е за аптека. Предпочита помещението да е извън централната зона на София, но с голям ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент магазин/офис, подходящ за книжарница. Трябва да се намира на оживено място - до пазар, детска градина или училище, в кварталите Слатина, Хаджи Димитър, Сухата Река, Левски Г.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Предпочита централна част, източни и южни райони. Бюджетът е до 1100 евро.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение, подходящо за масажно студио в източните и южните райони. Може да е офис по статут.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис в кв. Витоша, кв. Гео Милев или ж.к. Мусагеница. Разглежда предложения с голям човекопоток.
Без обзавеждане
Търся да наема за мой клиент магазин в районите около бул. Проф. Цветан Лазаров. Клиентът ми ще го ползва за продажба на авточасти, като задължително условие е магазинът да е с лице към главна улица.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин на оживено място, подходящ за продажба на хранителни стоки. Задължително условие е да има поне санитарен възел. Не се разглеждат предложения в кварталите Обеля и Люлин.
ОФИС/МАГАЗИН/ЗАВЕДЕНИЕ, , ЦЕНА около € 500
С обзавеждане, Без обзавеждане
Работя с клиентка, за която търся помещение за малък козметичен салон в източните квартали. Желателно е да се намира на оживена улица и да се състои от две помещения - един магазин и един кабинет. Търсенето ...
МАГАЗИН, , ЦЕНА около € 300
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в кварталите Редута, Слатина и Гео Милев. Може да няма статут на магазин.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин за хранителни стоки на комуникативно и оживено място в София. Разглежда всички квартали с изключение на Северните.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин в централните райони на комуникативно място за продажба на италиански вина и сирена. Желателно е квадратурата да е до 50 кв. м.
МАГАЗИН/ЗАВЕДЕНИЕ, , ЦЕНА около € 250
С обзавеждане, Без обзавеждане
Наемам помещение, което да се използва за производство на закуски. Търся в източните райони, с приоритет в ж.к. Младост.
МАГАЗИН/СКЛАД, , ЦЕНА около € 900
Без обзавеждане
Работя с клиент, който търси помещение за escape room. Предпочита да е със самостоятелен вход и да има собствен санитарен възел.
ОФИС/МАГАЗИН, , ЦЕНА около € 600
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся под наем помещение за фризьорски салон в района на кв. Гео Милев. Помещението може да не е обзаведено.
Без обзавеждане
Наемам необзаведен магазин на партерен етаж, с хубава витрина. Трябва да се намира в район с добър човекопоток в кварталите Изток, Слатина и Гео Милев.
МАГАЗИН, , ЦЕНА около € 400
Без обзавеждане
Търся помещение за фризьорско и козметично студио в източните райони, на комуникативно място с добър човекопоток.
Без обзавеждане
Имам клиент, за когото търся складово помещение с възможност да отделяне на магазин за търговска дейност с хранителни добавки. Желае да е на комуникативно място с човекопоток. Препоръчително е да има ...
МАГАЗИН, , ЦЕНА около € 250
Без обзавеждане
Клиентът ми търси да наеме помещение за козметично студио. Няма особени претенции за района. Хубаво ще е да има удобно място за паркиране.